Yalçın TOPÇU ’Bağımsız güçlü Türkiye yüzyılıyla buluşacağız’

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Lokman Beyaz ve çalışma arkadaşlarını makamında kabül eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ’Bağımsız güçlü Türkiye yüzyılıyla buluşacağız’ dedi.

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Lokman Beyaz ve çalışma arkadaşlarını makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Topçu ziyarette şunları söyledi “Derebeyi ve Sömürge Medeniyetinin varisleri, Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar’da dedelerimizin karşısında zelil olan dedelerinin intikamını alma hayaliyle ülkemize karşı yıllardır çeşitli  terör metotları ile “özel savaş” uyguluyorlar.

Bölücü, ekonomik, ahlaki ve din maskeli terör yapılarını saldırısı altında olan ülkemiz,

uluslarasın hukuktan aldığı meşruiyetle bu vesayet odaklarıyla mücadele etmektedir.

Çeşitli ad altındaki bu yapılarının arkasındaki güçler, ısrarla sürdürdükleri vesayet savaşını kaybedecekler ve piyonlarıyla birlikte dün dedelerimizin karşısında zelil ve rezil olan dedelerinin akıbetine uğrayacaklardır.

Devlet; milletin mutlu ve müreffeh geleceği, bölgesinin dünyanın barışı ve esenliği için, her türden terör odaklarına, sapkın akımlara, değer tanımaz yapılara, onların yandaş ve koruyucularına karşı

Müsamahasızdır.

İstiklaline, istikbaline, değerlerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etme gücünü de, daha Ana demeden Allah demeyi, vatana ana, devlete baba demeyi öğrenmiş, tarih yazan çağ açıp çağ kapatan milletinden almaktadır.

Merhum Demirel'in ifadesiyle, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine evet diyerek Cumhurla başını bir araya getiren milletimiz, siyasi istikrarını devam ettirerek, her alanda tam bağımsız güçlü Türkiye Yüzyılıyla mutlaka buluşacaktır.” Dedi.

Ziyareti ile ilgili konuşan Lokman Beyaz; “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün’ diyerek 2023 de yapılacak seçimler için Ak parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı oldum.

Fikirlerine önem verdiğim, tecrübesine saygı duyduğum sayın başdanışmanımızın nazik kabulü için kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Haber: gapolay