"Temizlik ve çevre düzenlemesi yapıldı"

Adıyaman Belediyesi tarafından Kurban Bayramında oluşabilecek yoğunluktan dolayı ve şehrin düzenini sağlamak amacıyla yollarda, refüjlerde ve kavşaklarda bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Aynı zamanda temizlik çalışmalarını da arttıran belediye ekipleri temiz ve ferah bir şehir için çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Park ve bahçelerde de aynı şekilde çevre düzenlemesi yapan Adıyaman Belediyesi ekipleri bayram öncesi hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürdü.

Ziya Polat’tan, ‘İnsana hizmet üreten anlayışla çalışacağız’ Ziya Polat’tan, ‘İnsana hizmet üreten anlayışla çalışacağız’

"Mezarlıkta Bayram"

Adıyaman’da depremden sonra hayatını kaybeden vatandaşlar için Adıyaman Belediyesi tarafından özellikle arife günü ve bayram sürecinde yoğunluk yaşanacağından dolayı çevre düzenlemelerine hız verildi. Mezarlıklarda çiçek ve ağaçlandırma çalışmalarına da devam eden Adıyaman Belediyesi ekipleri yoğun bir şekilde düzenlemelere devam ettiklerini söylediler.

"Sahabe külliyesi bayram namazıyla açıldı"

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, il protokolü ve vatandaşlarla beraber depremin ardından bu yana bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan ‘Sahabe Safvan Bin Muattal Külliyesi ’ Bayram Namazıyla beraber ibadete açıldı. Sabah 05:00’te müze önünden hareket eden belediye otobüsleri, vatandaşları Kurban Bayramında Sahabeyle buluşturdu.