Fethullah Doğala

Fethullah Doğala

Tüm Makaleleri

yazar

“Uzaklaşmak Yeniden Başlamanın İlk Adımıdır”

Her şeyden uzaklaşmak istemek, aslında içimizdeki sesin bize ‘dur’ dediği anlardır. Bu ‘dur’ işareti, hayatımızı yeniden değerlendirmenin, sorgulamanın işaretidir.

Dünya Nereye Gidiyor?

Yakın geçmişe baktığımızda, dünyanın dört bir yanındaki krizler savaşlar, doğal felaketler, toplumsal hareketler, olaylar, çatışmalar adeta birbirini kovalıyor.

Anne ve Baba Hakkı

Anne ve babaya itaat, Allah’a İtaat göstergesi. Kur’an-ı Kerim’de “Rabbin kendisinden başkasına kulluk etmemenizi ve anne-babanıza iyi davranmanızı emretti”

Mahkeme Salonları Ve Boşanma

Üç çocuk, bu parçalanmanın en sessiz tanıklarıydı. Gözlerindeki masumiyet, yaşananların ağırlığı, mahkeme kararı onların ruhlarına bir yara daha ekledi.

GEL ANLATAYIM SANA…

Yüce bir denizde yalnızca küçücük su damlasına muhtaç kalmanın acısını... İçinde devasa fırtınaların koptuğu bir yürekle, nefessiz kalmanın ne demek olduğunu

YENİLMEKTEN KORKMAYANLARIN HİKAYESİ

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun, dedi. Bir an duraksadım, cevabımın ağırlığı altında ezilecek gibiydi. Oysa hayat, tam da bu sorunun içinde saklıydı.

“GEÇMİŞTEN GELEN MUTLULUK”

O günlerin havası bile başka kokardı; sabahın erken saatlerinde sokaklar, şimdi kaybolmuş olan o mis gibi temiz havayla dolardı

ZAMANI NASIL VERİMLİ KULLANIRIZ?

Zaman… Herkesin eşit miktarda sahip olduğu, fakat kimilerinin çok iyi değerlendirip kimilerinin ise har vurup harman savurduğu en kıymetli kaynak.

ZAFERİN KUTLU OLSUN, TÜRKİYE

30 Ağustos Zafer Bayramı. 1922'de, büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk kahraman Türk ordusu, bağımsızlık mücadelemizin en kritik zaferlerinden birine imza attı

“DİJİTAL DÜNYANIN GİZLİ SAVAŞLARI”

Dünya tarihinin her döneminde savaşlar olmuştur. Topraklar, kaynaklar, ideolojiler ve güç uğruna binlerce yıl boyunca sayısız savaş yaşandı

Popup Beyaz.Net