Suat TEKİN

Suat TEKİN

Tüm Makaleleri

Yazar

Sahabe Türbesinde Mangal Yakmak

İnanç turizmi, piknik sahası, mezarlık, külliye, cami... Her şey düşünülmüş. Kısmen yapılmış. Kısmen diyorum, çünkü eksik. Hem yapı olarak hem hizmet olarak.

MUTLAKA YAZMALI

Bizler çekip gideceğiz bir gün. Bizden geriye hiçbir şey kalmayacak. Kalacak olan da günü geldiğinde gidecek, bir süre sonra o da unutulacak.

Kent Konseyleri ve seçimleri

Yirmi birinci yüz yıl yerel yönetimlere hazırlık niyetiyle kurulmuş. Birlikte yönetmeyi amaçlıyor. Tamamen fantastik. Henüz bir temele oturmuş değil.

Adıyaman Çarşı Ekmeği

Altınşehirde oturuyorum. Oturduğum eve 500 metre çapında daire çizdin mi 6 fırın içinde kalır. Yani demem o ki ekmek fabrikası hariç, 6 adet fırın var

Kendimizle Kavga Etmekten Yorulduk

Sokakta yürürken yüzüne güldüğümüz, ama içimizden nefret ettiğimiz, belki de küfrettiğimiz, iğrenç bulduğumuz tiplere rol biçmekten usandık.

Asker Dönüşü Çelikhan'a

Gittik baktık. Sonradan ikiye böldükleri taş duvarlı iki küçük oda. Birinde at diğerinde sap saman… Epey zaman odunluk olarak kullanılmış. Şimdi boş.

Galatasaraylı olarak kıskandım

Renklerine ve çocukluğumuzun idolu olan Metin Oktay'a hayranlıktan dolayı seçtiğim , taraftarı olduğum Galatasaray'da bile başkan kim olacak merak etmem.

Önce kendine dürüst ol.

Çok iyi berberlerimiz, çok iyi terzilerimiz, çok iyi köşkerlerimiz vardı, ama hiçbirinden ne konfeksiyoncu, ne ayakkabıcı, ne kozmetikçi oldu. Çiftçimiz de öyle

Bazı Kitaplar Defalarca Okunur

Dikkatle okuduğunuz bir kitabı ikinci ya da üçüncü kez elinize aldığınızda tamamı yerine en çok istediğiniz yeri açar okursunuz. Bence doğru olan da bu

BOZOVA'DA İŞE BAŞLAYACAKTI

Köyü çıktıktan sonra ezan okundu. Hava sıcaktı. En az üç saat yürüyecekti. Ekinler sararmaya başlamıştı. Bir haftaya kalmaz arpalar biçilirdi.

Popup Beyaz.Net