Mithat SOLGUN

Tüm Makaleleri

Mithat SOLGUN

YAZAR

YER SOFRASI’ndan İSTAKOZ’a, MALDİVLER’e… Oradan ADIYAMAN’a…

AK PARTİ karizmatik lideri Erdoğan'ın öncülüğünde fakir fukaranın, garibanın yoksulların partisi olduğunu söyleyerek bugünlere geldi.

ADIYAMAN SEÇİMİ, TUTDERE ve TIRPAN HOCA

CHP’nin uzun yıllar sonra Adıyaman’da belediye başkanlığını farklı bir şekilde kazanması bırakın Türkiye’yi dünyada gündem oldu.

1. YIL'DA Adıyaman'da DURUM NEDİR? NE YAPILMALI?

6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti. Resmi açıklamalara göre %68.1’i yıkılan ADIYAMAN yeniden ayağa kalkmanın, yaralarını sarmanın çabası içinde.

MUHALEFETİN ADAYI KİM OLACAK?

muhalefet seçimlerde nasıl alternatif olabilir? Bütün muhalefet partileri “Çatı aday” la seçime girebilirse ancak o zaman alternatif olabilir.

“SÜPER KUPA” GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR..

Türkiye Cumhuriyetinin, en anlamlı Milli bayramı olan CUMHURİYET Bayramının 100. yılına denk geldiği için bu kupa bir nevi Cumhuriyetin 100. yılı kupası.. 

TARİKAT-CEMAATLER VE MİLLİ EĞİTİM BAKANI

Bunlar dernek veya Vakıf olmaları devletle ilişki kurmalarına hukuki bir zemin hazırlıyor ve görüldüğü gibi bir bakana bile kendilerine STK dedirtebiliyorlar.

“ŞEYH SAİD” OLAYI..

 “Din elden gidiyor” teranesi varya, işte o bahaneyle bir isyan, bir savaş başlatarak belki de yüzlerce masum insanın ölümüne sebep oluyor.

Halil Umut MELER ve Sinan ATEŞ

Doğru olan, olması gereken de budur. Bu tür olaylarda Toplumsal tepki ne kadar fazla olursa caydırıcılığı da o kadar fazla olur.

MİLLETVEKİLLERİNİN PARTİ DEĞİŞTİRMESİ..

Bir de bakıyorsunuz ki bu adam binlerce, on binlerce partilinin çalışmalarını hiçe sayıp partisinden istifa ediyor.

ADIYAMAN’ın “ÜÇ ŞEHİTLERİ”

Ancak “ÜLKÜCÜ HAREKET”in tarihine “ Üç Şehitler” olarak geçen ADIYAMAN’ın bu şehitlerinin çok hazin bir hikayesi var.

Popup Beyaz.Net