Mithat SOLGUN

Mithat SOLGUN

Tüm Makaleleri

YAZAR

ADIYAMAN’ın “ÜÇ ŞEHİTLER”İ.

“Ülkücü hareket” , şanlı tarihinde bir çok şehit verdi, çok değerli mensuplarını hayatlarının baharında vatan toprağına teslim etti. Mekanları cennet olsun.

KATKI PAYI MI, YA DA SIFIRI TÜKETMEK Mİ?

Gayrimenkul alım satımında zaten vergi alınıyor, ayrıca belediyelere emlak vergisi ödeniyor. Hal böyle iken alıcı ve satıcıdan 750 TL. istemek de ne oluyor?

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANI Murat KURUM’a..

Belediyenin yerine yapılırsa sorun çözülür. Burada yapılacak bir “Deprem anıtı” KIBRIS’lı deprem şehitleri de dahil Adıyaman'da deprem şehitlerinin anıtı olur

ÜLKEMİZDE SİYASETİN ÖZETİ BU

Gazeteciler bu tokalaşmayı sorunca Bahçeli “Yeni bir döneme giriyoruz. Dünyada barış isterken kendi ülkemizde barışı sağlamak lazım” diyerek cevap veriyor.

KENT MEYDANI PROJESİ..

Dükkanı, işyeri, bürosu olmayan bir vatandaş olarak ben de bu projeyi destekliyorum. Hatta projenin genişleyerek Mimar Sinan parkına kadar gitmesini istiyorum

HÜDA-PAR, AKPARTİ, MHP

Sayın ERDOĞAN 2023 seçimleri “riskli” görmüş olacak ki toplam oyu 156 bin oylu bu adamın partisine(HÜDA-PAR) AKPARTİ listelerinden 4 kişilik kontenjan verdi

“12 EYLÜL”

Yine bir 12 Eylül’ün yıl dönümündeyiz. Eylül ayı bizim gibi o tarihte Üniversite öğrencisi olanlara daima “12 EYLÜL”ü, “12 Eylül” de ÜLKÜCÜLERİ hatırlatır.

BİR “TRANSFER” HİKAYESİ DAHA….

Bu kişi İYİ Parti’nin kurucularından ve o tarihte Genel Başkan olan sayın Meral AKŞENER’in de yardımcılarından biriymiş.

Onurlu Ayakta Kalmak

Onurlu olmak budur. Hayat denen kısacık hikayenin başı kadar sonu da aynı ölçüde saygı duyulacak bir biçimde olmalıdır.

DİLRUBA ve pireyi deve yapmak

Tahliye sürecinde ailesine haber verilmediği iddiasını yalanlamış ve Tutukluya tahliyesi esnasında resmi prosedürler eksiksiz olarak uygulandığını açıklamıştır.

Popup Beyaz.Net