2 hafta önce Yaşam

AÜ ev sahipliğinde “15-22 Nisan Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında “Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi' paneli düzenlendi.

2 hafta önce AKTÜEL

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, 15-22 Nisan Turzim Haftası nedeniyle TBMM genel kurulunda söz aldı.

3 hafta önce EKONOMİ

Nemrut Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülünü kaybolan mesleklerden birini sürdürmeye çalışan 78 yaşındaki Nalbant Osman Bakır’a verdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Adıyaman Bizim Pınar Anaokulu, kardeş Bahar Anaokulu ile birlikte sıfır atık kampanyası için öğrencileri dövizlerle yürüyerek büyüklerini uyardılar.

3 hafta önce SİYASET

Devlet Bahçeli, TBMM'de grup toplantısında, İran'ın İsrail'e yönelik saldırısını "tiyatro" olarak nitelendirerek dikkat çeken açıklamalar yaptı.

3 hafta önce SİYASET

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin başkanlığında MYK ve MDK toplantısının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Üyeleri'nin belli olduğunu duyurdu.

3 hafta önce AKTÜEL

Şanlıurfa’nın işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünde Büyükşehir Belediyesi, ‘’Birlikte Kurduk, Birlikte Kutlayalım’’ temasıyla çeşitli etkinlikler düzenledi

3 hafta önce SAĞLIK

SANKO Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Arş. Gör. Ece Erözgür, Ramazan ayı sonrası yeterli ve dengeli beslenmenin önem taşıdığını söyledi.

3 hafta önce EKONOMİ

ülkemiz ekonomisinin güçlenmesi ve büyümesi, fiyat istikrarı, mali istikrar ve dış ticarette dengeleme ile ekonomik istikrar, ekonomideki önceliğimizdir.

4 hafta önce SPOR

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Karaköprü Belediyespor'u ziyaret ederek kulüp çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Popup Beyaz.Net