Herkes haksız bir Sen mi haklı,doğru yolu göstereni dinlemiyorsun, yanlışı gözünüze sokuyor anlamıyorsun

Herkes haksız bir Sen mi haklısın.Size doğru yolu göstereni dinlemiyorsun, yanlışı gözünüze sokuyor anlamıyorsun.

Son seçimde milletvekilinde İYİ Partiye oy vermiş bir vatandaş olarak yapıyorum bu eleştirimi, partinizin üyesi olmadığım için beni ihraç etmek veya divanı harbe vermenizde mümkün değil.

Dost acı söyler demişler en iyisi dinleyin sözümü,Laf dinlemez dinlesede anlamaz kendi bildiğini yapan dik birisi olduğunuzu biliyorum ama olsun ben yinede bu yazımla tarihe not düşeyim dedim.

Yola çıkarken Size inanıp güvenen yanınızda saf tutan kim varsa hepsini aldatıp kandırdınız.Merkez partisi olacağım diye milliyetçileri kırdınız gücendirdiniz, yaptığınız siyasete karşı olanları da tasfiye ettiniz.

Daha yolun başında 81 il ve ilçe teşkilatını görevden alıp yeniden kongrelere gitmeniz partinin emektarlarına ve kurucularına karşı yapılmış en büyük yanlıştı. Buna tepki olarak 25 teşkilatın yürütmeyi durdurmak üzere Kayyum davası açarak hak aramasına da karşı çıktınız onları ya istifaya zorladınız ya da partiden ihraç ettiniz.

Dedim ya Hep siz haklısınız hep Siz üsttesiniz. Hep sizin dedikleriniz olacak istişare meşveret gibi Türkün geleneğinde olan konuşmayı eleştirmeyi hiçbir zaman hayata geçirmediniz. Laf sırası gelince Recep Tayyip Erdoğan'ı tek adam olarak suçladınız ama kendinizde partide hükümranlığınızdan taviz vermediniz.

Partinizin önemli isimleri şimdi teker teker istifa ediyor ve siz kendi takdirleridir giden gider diyorsunuz. Bu yaklaşım bile vefasızlığın daniskası insanı rencide edici bir davranış biçimi değil midir. Oysa IYI Parti sürekli güç kaybediyor önemli isimlerin yerine gelen isimler de IYI Parti'ye hiçbir değer katmıyor.

Dürüst ve liyakatlı bir genel başkan Ortada bir sorun varsa onu çözmek için irade koyan insandır. Insanların duygu ve düşüncelerini önemsemek onların öneri ve tekliflerini dikkate almak ortada bir yanlış varsa onu çözecek irade ortaya koymaktır.

Ülke meselelerine ve IYI Parti içerisindeki sıkıntılara biraz da Türk kafası ile yaklaşmanızı tavsiye ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.