Ertuğrul Kalafat

Tüm Makaleleri

Ertuğrul Kalafat

şair-yazar

TEŞEKKÜRLER BURCU KÖKSAL

Burcu Köksal CHP genel başkan yardımcısı olarak gerek mecliste yaptığı konuşmada, gerek seçim bölgelerinde yaptığı konuşmada dili sürçmeyen tek siyasetçi.

EMİR TİMUR

Yıldırım Bayezid 10 kardeşini öldürdüğünde "Saltanat için kan akıtan'ın kanı bana helaldir" diyerek Ankara'nın Çubuk Ovası'nda savaşta kendisini yenmiş

İYİ PARTİ NEYİN PEŞİNDE

Arkadaşlar önce aynaya bakıp" IYI Parti dün neredeydi bugün nerede "diyerek bir vicdan muhasebesi yaptıktan sonra bana her türlü soruyu sorabilirsiniz.

AFYONDA SEÇİM KOLAY GEÇMEZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Zeybek'in yapmış olduğu çalışmaları teşekkür ederek bu dönem tercihini Hüseyin Ceylan Uluçay'dan yana kullandı.

AKŞENER HAYALKIRIKLIĞI

Çünkü MHP'den istifa edip IYI Parti'yi desteklerken Yeni Çağ gazetesinde yazılar yazdım. Merak eden Google'a girip o yazılarımı görebilir.

MİLLİYETÇİ TÜRKİYE

Milliyetçilik insan sevgisine dayanır. Sevgi saygı ve hoşgörü çerçevesinde insanlar karşı Nezaket içerisinde hareket ederler.

MİLLİYETCİNİN AMENTÜSÜ

Etimin ve kemiğinin babası Ali Rıza Efendi, fikrimin babası Ziya Gökalp'dır diyen Atatürk'e karşı hep husumet beslediler

Siyasette Soytarlık...

Rahmetli Ecevit, Alparslan Türkeş, Necmettin Erbakan Süleyman Demirel hepsi de ciddi devlet adamlarıydı hiçbirisi de soytarılık yapmadı.

TÜRKSÜZ TÜRKİYE İSTİYORLAR

Sanki Türküm deyince namusları şerefleri elden gidecek, sanki Türküm deyince mallarını mülklerini servetlerini kaybedecekler.

Keşke siyah beyaz kalsaydık

Arkadaşlığımız kardeşten öteydi.Komşularımızla selamlaşmadığımız gün kendimizde bir eksiklik sayardık.

Popup Beyaz.Net