Ertuğrul Kalafat

Tüm Makaleleri

Ertuğrul Kalafat

şair-yazar

BURCU KÖKSAL AFYON İÇİN KAZANÇTIR

Bürokrasideki teokratik düzen ve despotik anlayış yerine halkı dinleyen halkla bütünleşen ve güler yüzün hakim olduğu yeni bir siyaset anlayışı ortaya çıktı.

BUĞRA KAVUNCU'NUN İSTİFASI

Kazakistan iş adamları Derneği'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış zenginlerle arası iyi olan, birde baktık ki Meral Akşener'in bir numaralı prensi oluverdi.

AKŞENER VE İYİ PARTİ

İYİ parti bu seçimde harakiri yaptı. Biz neticenin böyle olacağını yazdık ama genel merkezdeki kibir abideleri hiç kimseyi dinlemedi.

BURCU KÖKSAL ZAFERİ

Ders çıkarması gereken siyasi iradedir. Seçimde emeklilerimiz iktidara yeter artık kendiniz rahat içerisinde  yaşarken, bizi süründürmenize dur diyoruz demiştir

TEŞEKKÜRLER BURCU KÖKSAL

Burcu Köksal CHP genel başkan yardımcısı olarak gerek mecliste yaptığı konuşmada, gerek seçim bölgelerinde yaptığı konuşmada dili sürçmeyen tek siyasetçi.

EMİR TİMUR

Yıldırım Bayezid 10 kardeşini öldürdüğünde "Saltanat için kan akıtan'ın kanı bana helaldir" diyerek Ankara'nın Çubuk Ovası'nda savaşta kendisini yenmiş

İYİ PARTİ NEYİN PEŞİNDE

Arkadaşlar önce aynaya bakıp" IYI Parti dün neredeydi bugün nerede "diyerek bir vicdan muhasebesi yaptıktan sonra bana her türlü soruyu sorabilirsiniz.

AFYONDA SEÇİM KOLAY GEÇMEZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Zeybek'in yapmış olduğu çalışmaları teşekkür ederek bu dönem tercihini Hüseyin Ceylan Uluçay'dan yana kullandı.

AKŞENER HAYALKIRIKLIĞI

Çünkü MHP'den istifa edip IYI Parti'yi desteklerken Yeni Çağ gazetesinde yazılar yazdım. Merak eden Google'a girip o yazılarımı görebilir.

MİLLİYETÇİ TÜRKİYE

Milliyetçilik insan sevgisine dayanır. Sevgi saygı ve hoşgörü çerçevesinde insanlar karşı Nezaket içerisinde hareket ederler.

Popup Beyaz.Net