Mehmet Mehdi EKER’ in Danışmanı, Melih ÇELİK; Benim ayağımda bir Nasır çıktı. Çevremdeki en iyi bilinen doktorların tümüne eş dost tavsiyeleriyle gittim.
İBRAHİM’İ OLMAYAN, İBRAHİMİ ANLAMAZ !
Eski Tarım Bakanı sayın, Mehmet Mehdi EKER’ in Danışmanı, Diyarbakırlı Melih ÇELİK; Benim ayağımda bir Nasır çıktı. Çevremdeki en iyi bilinen doktorların tümüne eş dost tavsiyeleriyle gittim.
Gittiğim doktorlar ayrı ayrı tıbbi müdahalelerde bulundular. Yapılan tüm tıbbi müdahaleler netice vermedi. Tıbbi olarak En son yapılacak, yöntemin oksijen suyuyla eritme tedavisinin olduğunu söylediler. Bende çaresizce kabul ettim . Bu yapılan son uygulamada yarar sağlamadı. Gittiğim doktorlar; Bana artık tıbbi olarak yapılacak bir şey yok dediler.
Aradan geçen uzun bir zamandan sonra, Nasırlı ayağımla gezi amaçlı Urfa’ya geldim. Urfa’da Nasır ağrılarım yeniden ağrımaya başladı. İbrahim Peygamber makamında ağaç gölgesinde çimli bir yerde oturdum, ayakkabımı çıkarıp, çorabımı soydum. Nasırdan ağrıyan ayağımı ovalamaya başladım.
Ben ayağımı ovalamaya dalmışken, yanıma tanımadığım olgun yaşta Urfalı biri yaklaştı. Bana; Nasırın var her halde diye sordu . bende ; evet ne yaptılarsa ilaçlar fayda etmedi bir türlü geçmedi dedim; Bana üzülme ..! şimdi hemen kalk git karşı Dergahta İbrahim Halil makamında iyi bir abdestini al, birazda Dergahın suyundan iç , iki rekâtta namaz kıl inşallah bir şeyin kalmaz dedi . bende ; zaten abdestliyim namazda kılıyorum deyince, o zaman ne duruyorsun git suyunu iç namazını kıl işte dedi.
Bende gittim İbrahim peygamber makamında abdestimi tazeleyip, suyundan içitim, iki rekat namazımı da kıldım. bir müddet sonra ayağımda ki nasır, bir daha çıkmamak üzere, ağrılarım kesilip yok olup gitti. Bende o günden bu güne kadar çok şükür sağlığıma kavuştum.
Melih ÇELİK; Şimdi yıllardır Nasır derdim kalmadı diyerek, İbrahim peygamber makamının manevi bu kutsallığını inkar edemeyeceğini söyledi. Bu makamın kutsal suyunun şifasını ben gördüm. ben de inkar edemem diyen Diyarbakırlı Melih ÇELİK; İbrahim peygamberin makamının manevi kutsallığından söz ederek İbrahim Peygamberin makamından aldığı manevi Nasır şifasını anlatı.
Başta GÜZELCE Dedik Ya ….!
İBRAHİM’İ OLMAYAN
İBRAHİM’İ ANLAMAZ …..!