Bir çok seçim bölgesinde bazı kesimlerden de artık siyasette bizi temsil etmeye cesaret gösterenler oldu ve bu işin çivisi, cılkı çıktı.
Kıyamet alametlerinden olsa, hiç bir başarı ve yeteneği olmayan bu kadar zübükün ortalığı istila etmesi sosyal tarafımızı da 7.7 le sarsıyor yıkıyor.
Yaşam Adıyaman'da sadece binalardan ibaret değil ki. Adıyaman'ı yeniden inşa ederken bunları da hesaba alacak bir ortak akıl istiyoruz.
Depremin üzerinden 40 gün geçmiş yardım gönderiliyor ama yardımlar ivedi şekilde alınıp ihtiyaç sahiplerine düzenli ulaşmıyor.
Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz Asrın felaketi depremde Adıyaman'da hayatlarını kaybedenleri yazmaya devam ediyor.
Felaketler karşısında kenetlenmenin, kardeşlik duygularının kabardığı bugünlerde, insanlar daha da fazla bir birine yaslanıyor.
6 Şubat 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremle 11 ilimiz sarsıldı, Hatay ve Adıyaman’da taş üstüne taş kalmadı viraneye döndü kentler..
Bu bir aylık zaman zarfında yapılanlar azımsanmayacak kadar görülse de, çok daha fazlası yapılabilirdi, yapılmalı da.
İsimlerini yazdığım ve yazamadığım yüzlerce koca yürekli Adıyamanlı hemşerilerimizle gurur duyuyorum, İYİKİ VARSINIZ.
MHP lideri Alpaslan Türkeş’e yazdığı mektubun, Türkeş'in kasasında 12 Eylül sonrası çıkınca kaymakamlıktan atılmıştı