Zeynel Abidin Kıymaz

Zeynel Abidin Kıymaz

Tüm Makaleleri

Beşar Esad’la Görüşülür mü?

Biz bu meselede her ne kadar istekliysek, ABD, İsrail, İngiltere ve İran asla Türkiye-Suriye ilişkilerinin iyileşmesini istemezler, buna fırsat tanımazlar.

31 Mart Seçimleri ve Siyasette Uzlaşma

Bu seçimde Cumhur ittifakının elindeki devlet gücü, 22 yıllık hükümet olma tecrübesiyle sandıkta aldığı oy oranı mukayese edildiğinde, alınan ağır sonuç hezimet

AK PARTİ KIZILCAHAMAM’DA BUNLARI KONUŞTU MU?

Sonuç itibariyle 22 yıl sonra Türkiye ekonomisi, sanayisi, savunma gücü, genç nüfusu, güçlü ekonomisiyle dosta güven, düşmana korku salan bir ülke olmalıydık.

Partiler açısından seçim sonuçları-3

Mahalli idareler seçimleri sonuç itibariyle vatandaşın verdiği bir karne. Karne de ki notları iyi okumayan, iyi yorumlamayanlar seçmenin uzağına düşeceklerdir.

PARTİLER AÇISINDAN 31 MART SEÇİM SONUÇLARI-2

CHP'den seçilen belediye başkanları, vatandaşın verdiği gücü doğru kullanırsalar Özgür Özel ekibi Türkiye’nin yarınlarında bir dönem daha var olurlar.

AK Parti Açısından 31 Mart Seçim Sonuçları-1

DEM tarafı Masaya otursa bir çeşit, saklansa başka sorunların yaşandığı süreçte CHP sağ seçmenle Cumhuriyet tarihinde ilk defa temas kurdu.

SERDAR ERDOĞAN YILMAZ VE K.MARAŞ

GAP gazeteciler birliği olarak 2024 yılı değerlendirme toplantımızı Kahramanmaraş’a 50 km mesafede olan Başkonuş yaylası tesislerinde gerçekleştirdik.

EN ZEKİ SIRALAMASINDA İLLER

En zeki iller Araştırma sonuçlarına göre iller sıralamasında Gaziantep 99.40 IQ le 49. Şanlıurfa 98.07 ıQ ile 62. Adıyaman 99.07 ıQ ile 69. Sırada yer aldı.

ADIYAMAN SEÇİMİ VE DEMOKRATİK NAMUSSUZLUK

Belediyeyi oyuncak edip, eğlenip günü gün edenler en son kazığı da bir daha çıkarılmamak üzere Adıyaman’ın kalbi sayılan Hükümet meydanına çakıp gittiler.

SAMSAT SEÇİMİ VE HALİL FIRAT

Halil Fırat ilçeye yaptığı hizmetlerle vatandaşla olan ikili ilişkilerde ki başarısıyla, kısa sürede memlekette sevildi sayıldı. Adıyaman’da konuşuluyor oldu.

Popup Beyaz.Net