Zeynel Abidin Kıymaz

Tüm Makaleleri

Zeynel Abidin Kıymaz

EN ZEKİ SIRALAMASINDA İLLER

En zeki iller Araştırma sonuçlarına göre iller sıralamasında Gaziantep 99.40 IQ le 49. Şanlıurfa 98.07 ıQ ile 62. Adıyaman 99.07 ıQ ile 69. Sırada yer aldı.

ADIYAMAN SEÇİMİ VE DEMOKRATİK NAMUSSUZLUK

Belediyeyi oyuncak edip, eğlenip günü gün edenler en son kazığı da bir daha çıkarılmamak üzere Adıyaman’ın kalbi sayılan Hükümet meydanına çakıp gittiler.

SAMSAT SEÇİMİ VE HALİL FIRAT

Halil Fırat ilçeye yaptığı hizmetlerle vatandaşla olan ikili ilişkilerde ki başarısıyla, kısa sürede memlekette sevildi sayıldı. Adıyaman’da konuşuluyor oldu.

Besni Seçimi Çekişmeli Geçti

AK parti Besni adayını açıkladıktan sonra muhalefet gardını aldı. Besni’de CHP adayı önceden hazırlıklı olduğu için çalışmalara erken başlamıştı. Aday adaylığı.

Dr. Süleyman Kılınç’ın Ardından

Adıyaman belediye başkan adayı olarak açıklanmasıyla, insanlara tepeden bakan, Vatandaşa nargile ve sigara üfleyip tepeden bakan HÜSRAN dönemi sona ermişti

PUTİN VE ERDOĞAN İŞBİRLİĞİNİ ARTIRMALI

Bu gün bütün dünya biliyor, İŞİD  dahil dünyada ki terör örgütlerinin büyük çoğunluğunun arkasında ABD-İzrail vardır. Nevada vs çöllerde bunlar eğitilmekte

DEPREM BÖLGESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Bu kentlerin yerel yönetiminde görev alan arkadaşlar vizyon misyon olarak donanımlı, buna bağlı olarak beraber çalıştığı ekibi de bu çapta olmak zorundadır

ADIYAMAN’IN TÜTÜN MESELESİ

Tütünün kıyılıp piyasada kaçak olarak satılması Tekelin kapatılması sonrasında geçimini tütünle sağlayanlar için bir nevi serum olmuştu. Sonrasında tütün.

BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDIM

Eğitim düzeyi yükselmiş bireylerin yaşadığı kentin standartı da artar, sorunları da çabuk çözülür kentin okumuş münevverleri kenti selametle geleceğe taşır

AK PARTİNİN BAŞARI HİKÂYESİ BELEDİYELERDE BAŞLADI

Adıyaman’da yaşadığımız sorunların sebebini 6 Şubat depremi sonuçları olarak görmeyelim. Bugünü 30 yıl önceki yerel yöneticilerin kararları şekillendirmiştir.

Popup Beyaz.Net