Milliyetçilik insan sevgisine dayanır. Sevgi saygı ve hoşgörü çerçevesinde insanlar karşı Nezaket içerisinde hareket ederler.

Gerçek şu ki iktidara gelen siyasi partilerin bugüne kadar Milliyetçi Türkiye davaları olmamıştır.

Hiçbirisi de "Her şey Türke göre Türk tarafından" prensibini kendisine İlke edinmemiştir.

Meclis'e giren milletvekilleri Türk'ün menfaatine göre değil kendi menfaatine göre hareket etmişlerdir. Milliyetçi Türkiye'de söz hakkı Türkündür. Milliyetçi Türkiye'de Türk'ün evlatları hüküm sürer.

Milliyetçi Türkiye'de cemaat ve tarikatların sırtını sıvazlayan ülke yöneticileri olmaz. Milliyetçi Türkiye'de devşirmeler dönmeler siyasal islamcılar iktidara gelemez.

Milliyetçi Türkiye'de Hak hukuk ve adalet prensibi işler. Hakça bölüşüm ve eşitlik esastır. Aç kalanı doyurdum çıplak olanı giydirdim diyen Bilge Kağan'ın Orhun kitabelerine yazdığı sözler geçerlidir.

Milliyetçi Türkiye'de Türkçe konuşulur Türkçe yazılır. Milliyetçilik insan sevgisine dayanır. Sevgi saygı ve hoşgörü çerçevesinde insanlar karşı Nezaket içerisinde hareket ederler.

Milliyetçi Türkiye zalime karşı Yavuz mazlum'a karşı yunus'tur. milliyetçi Türkiye'de Hedef çağdaş ve uygarlık düzeyidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet etmiş olduğu kuruluş esaslarını Sadakat gösterip cumhuriyete ve devrimlerine sahip çıkmaktır.

Milliyetçi Türkiye ve mutlu Türk'üm diyene sözünü yüreğine nakşeden Yiğit Türk evlatlarıyla kurulacaktır. Milliyetçi Türkiye'de çocuklarımız yeniden varlığın Türk varlığına armağan olsun diye yüksek sesle bağıracaktır.

Milliyetçi Türkiye dinci filmci özerkçi ahlaksız ve şahsiyetsiz insanlarla değil Türk töresini kendisine düstur edinmiş kahraman Türk evlatları ile kurulacaktır.

Oğuz atadan Sultan Alparslanlara, Mustafa Kemal Atatürk'ten geleceğin Yiğit kürşatlarına selam olsun..

Ertuğrul Kalafat