Özcan PEHLİVANOĞLU

Özcan PEHLİVANOĞLU

Tüm Makaleleri

Yazar

TÜRK MİLLETİNİN "MEDYA" SORUNU!

Fransa İkinci Dünya Savaşı'nda Almanlar tarafından işgal edilmişti. Ünlü Fransız general Charles de Gaulle Fransızlara şöyle sesleniyordu:

BİR YERE NOT EDİN!

Biz "balık hafızalı" bir toplum olduğumuzdan ve tarih bilimine uzak durduğumuzdan olayları hep sonradan fark ediyor ve yeni bir şeymiş gibi değerlendiriyor

DÜZEN KENDİNİ NASIL KORUYOR?

Biri " Kurdurulan Parti" diğeri de "Kurulan Parti"... İlki için sayısız örnek vardır ama ikincisi için nerede ise yoktur diye söylenilebilir.

VERGİ KUTSALDIR AMA ADALETLİ OLURSA!

Halkı vergi ile imtihan etmeye kalkmayın. Gelir adaletsizliği yüzyıllardır bu topraklara hakim. Türk Milletine hizmet etmek istiyorsanız bu döngüyü kıralım.

BUNLARI HATIRLATMAKTA FAYDA GÖRÜYORUM...

Avrupa Türkiye’si olan Balkanların kaybı her nedense aradan yüzyıl geçmesine rağmen Türk Milletinden gizlenir. Sanki öyle bir şey yokmuş hiç olmamış gibi!..

SOYKIRIMI LANETLİYORUM AMA!!!!

"Srebrenica Katliamı" bu soykırımın adeta zirvesi oldu...11 Temmuz bu katliamın yıldönümü...Ölenleri rahmetle anıyor ve kardeşlerimin acısını paylaşıyorum...

TÜRKİYE’NİN İŞGALİ !..

Türkiye'de neden pahalılık var? Niye enflasyonist politikalar uygulanıyor? Niçin fakir, bitap düştük? Açlıkla niye karşı karşıyayız derseniz?

Merih Demiral ve Ne kavga ama !

Yüzyıllardır Türkler üzerinde büyük bir kavga yürütülüyor. Türk’e karşı bu kavgayı yürütenler bıkmadılar usanmadılar. Türk’ün ise genelde bu kavgadan haberi yok

TÜRK ORDUSUNUN KIBRISA AYAK BASIŞININ 50.YIL

Dünyada bütün Türkler Türk Ordusunun Kıbrıs'a ayak basışının 50.yılında kutlamalar yapmalıdır. Kıbrıs şehitlerimizin aziz ruhları ancak böyle şad olur!

Bulgar Asıllı Türk olan Bojidar

Bulgar asıllı bir Türk olan Bojidar dosta bir yazı ile çok şeyi anlattığı için teşekkür ediyorum ve hiç görmediği babasının ışıklar içinde uyumasını diliyorum.

Popup Beyaz.Net