Özcan PEHLİVANOĞLU

Tüm Makaleleri

Özcan PEHLİVANOĞLU

Yazar

İTİRAF EDİYORUM MEĞERSE KÜRTMÜŞÜM!

Kalabalık bir grupla sohbet ederken, bana yöneltilen ne olduğum sorusuna o günkü kızgınlığımla “ben bir Rumeli Kürdüyüm” diye cevap vermiştim

KALDI MI MİLLİ EGEMENLİĞİMİZ?

Türkiye Cumhuriyeti devleti, TBMM'nin açılışını bayrama dönüştürmüş adını "23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olarak koymuştur.

TÜRK'LER İÇİN BUNLARIN BİR ÖNEMİ VAR MI?

Cumhuriyet Dönemi isyanları anlamak için Sırp , Bulgar , Yunan ayaklanmalarını iyi bilmek, İngiltere, Avrupa ve Rusya’nın aldığı pozisyonları anlamak gerekir

TAM 5 SENE ÖNCE YAZMIŞIM!

Seçimlerin tek kaybedeni İYİ Partidir. Her ne kadar seçim sonuçları topluma bir başarı hikayesi olarak anlatılsa da biz İyi Partililer açısından durum budur.

HANGİ SİYASİ PARTİ BAŞARILI OLUR?

"hangi siyasi parti başarılı olur?" diye soruyorlar. Bende onlara aklımın, bilgimin, tecrübelerimin yettiğince cevap vermeye çalışıyorum.

MELEZLEŞEN SİYASET ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ!

Yeni sistemin bir gereği olarak takdim edilen ittifaklar ve ittifak partilerinin kendi ideolojik-fikri hususiyetlerini anlamsızlaştırdığı bir siyasal gerçeklik olarak önümüzde durmaktadır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİR TÜRK DEVLETİDİR!..

Birilerinin etkisinde yada propagandasında kalarak devletimiz aleyhinde konuşmaktan imtina etmeli aksine her ortamda yüksek sesle devletimizi müdafa etmeli

PATAGONYA'DA TARİKAT GERÇEKLERİ!

Anlatacaklarımızın ülkemizde gerçek kişilerle alakası yoktur. Zaten bende halk arasında dinlediğim masala kulak misafiri oldum ve onları sizinle paylaştım

YENİKALE VE ŞEHİTLERİ...

05 Mart 2024 tarihinde yapılacak "Sancakkale Dayanışma Grubu" tarafından düzenlenen Yenikale (Sancakkale) ve şehitleri anma toplantısına davet edildim.

GELİNLİK KIZLAR DAMATLIK DELİKANLILAR EVDE KALIYOR!

Yerel seçim döngüsüne sokulduk, bu yüzden varsa yoksa seçim konuşuyoruz... Sanki belediyelerde iktidar olacak partiler sorunları çözecek!

Popup Beyaz.Net