Bizim programımız son derece tarafsız bir programdır, kimseye haksızlık yapılmasına müsaade edemeyiz.

 Bağımsız tarafsız cesur bomba gibi dopdolu bir programla daha karşınızdayız. Bu akşam birbirinden değerli iki gazeteci arkadaşımız bizimle birlikte olacak. Programımızın en önemli özelliği halk adına halk için yayın yapması ve halkın sorunlarını buradan yetkililere ulaştırması ve sorunların en kısa zamanda çözüme ulaştırılması için ilgililere gereken uyarıyı yapmasıdır. Henüz kendileriyle tanışmadık ama Sayın Valimiz gerçekten olağanüstü bir gayretle çalışıyor ve sorunları yerinde tespit ederek çözüm yoluna gidiyor. Buradan Sayın Valimize selam ve saygılarımızı iletiyor hürmetlerimizi sunuyoruz. Umarım bizi izliyorlardır.

- Efendim sadece Sayın valimiz değil, emniyet müdürümüz de çok güzel hizmetlerde bulunuyor hakkını yememek lazım. Umarım bizi izliyordur.

- Şimdi Efendim sadece Sayın valimizin ve emniyet müdürümüzün güzel hizmetlerini burada anlatır, alay komutanımızın ve diğer kurumlarımızın çalışmalarına değinmesek haksızlık etmiş oluruz.

Bizim programımız son derece tarafsız ve bağımsız bir programdır, kimseye haksızlık yapılmasına müsaade edemeyiz.

- Biz zaten memleketi kalkındırmak amacıyla burada kamu hizmeti görüyoruz. Mülki İdare amirlerimizin yapmış oldukları hizmetleri vatandaşa anlatmak en tabi görevlerimiz arasındadır.

- ama Efendim şimdi sayın valimizden emniyet müdürümüzden alay komutanımızdan bahsedip belediye başkanımızı es geçmek etik değildir diye düşünüyorum.

- İyi ki hatırlattınız efendim, gerçekten Sayın Belediye Başkanımızı da bu zorlu süreçte sürekli yanımızda görmek büyük bir moral bizim için. Eğer bizi izliyorsa saygı ve hürmetlerimizi iletiyoruz.

- Canım, şimdi sayın valimizin belediye başkanımızın emniyet müdürümüzün ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yetkililerinin bizi burada izleme şansı olmayabilir. Ama bizi izleyen arkadaşlar kendileriyle karşılaştıklarında hürmetlerimizi iletseler iyi olur.

- Şimdi değerli izleyicilerimiz, yoğun ilginizden ve sorularınızdan dolayı gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Ama enseyi karartmanın kimseye faydası yok. Bakınız Sayın valimiz...

- Kusura bakmayın ama araya girmek zorundayım, Sayın valimiz çok kısa bir sürede 10 yıl sonra dahi çözülemez dediğimiz sorunların tamamını çözdü...

- Evet, bizatihi ben de şahidim. Şehir olarak da bu konuda çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Ama birçok vatandaşımız...

- Ya şimdi vatandaşlarımız da gerçekten şükretmeyi bilmiyor. Konteyner verirsiniz su yok derler, suyunu bağlarsın klima yok derler, klima verirsin elektrikten şikayet ederler, ya ne bileyim ya...

- Artık gerçekleri haykırmanın zamanı geldi. Buradan vatandaşlarımıza uyarıda bulunuyorum. Düne kadar çadır yok diyordunuz bugün konteyner beğenmiyorsunuz. Devlet işini gücünü bırakıp bütün mesaisini size ayırmak zorunda mı? Haddinizi bilin!

-- Gerçekten çok önemli bir konu ya parmak bastınız. Bakınız burası gerçekten çok önemli. Bizim öyle kimseden bir Korkumuz beklentimiz falan filan yok...

- Biz gazeteciyiz, gazeteci dediğin kimseden korkmaz. Bakınız buradan Sayın Valimize Belediye başkanımıza ve emniyet müdürümüze sesleniyorum. Sizleri hizmetlerinizden dolayı tebrik ediyorum. Sizin Bu memleket sevdanınız ne bizde ne vatandaşta var.

- Sayın valimiz bizi bağışlasınlar ama gerçekleri söylemek bizim görevimiz. Çünkü biz bu programı halkımızı aydınlatmak için yapıyoruz. Şimdi bu yapılan hizmetleri görmezden gelir halkımızı bilgilendirmezsek hepimiz kör oluruz.

- Geçmişte de öyle olduğu için memleketin adı Kör Semsur'a çıkmıştı zaten. Yiğidi öldüreceksin ama hakkını yemeyeceksin.

- Canım, şimdi bizim burada kimseyi öldürmek gibi bir niyetimiz yok. En ufak bir hatalarını görse söylemekten çekinmeyi zaten. Sonuçta bizler halkın sesi gözü kulağıyız. Her şeyi biliriz, duyarız.

- Evet halkımız Sayın valimizin hizmetlerinden son derece memnun.

- Sadece Sayın valimizin hizmetlerinden değil, Sayın belediye başkanımızın, emniyet müdürümüzün ve alay komutanımızın hizmetlerinden de memnun.

- Şimdi Efendim tabii görevlerini layıkıyla yapan kurumları sayarken devletimizi de unutmamak gerekiyor.

- Allah devletimize zeval vermesin.

- Devletimize de ayrıca işinin erbabı yetkilileri ilimize atadıkları için teşekkür ediyoruz.

- Ben de şahsen hem kendi adıma hem halkımız adına teşekkür ediyorum.

- Halkımız dediniz de şimdi onlardan gelen bazı sorular var...

- Canım, onların sorularına burada zaman ayırırsak söyleyeceklerimizin çoğu yarım kalır. Biz zaten burada onlar adına konuşmuyor muyuz?

- halkın ne düşündüğü elbette çok önemli. Ama eminim ki onlar da bizim gibi sayın valimizi tebrik ve takdir. ediyorlardır.

- Etmezlerse çok büyük nankörlük etmiş olurlar.

- Şimdi nankörlük demeyelim de haksızlık diyelim bence.

- Sözü eğip bükmenin alemi yok. Bizim kimseden ne Korkumuz ne çekincemiz var. Sayın Valimize en ufak bir söz söyleyen karşısında beni bulur. Aynı şekilde Belediye başkanımıza ve emniyet müdürümüze çeşitli eleştirilerde bulunanlar da karşılarında bizi bulacaktır.

- Tabii ki efendim, erkeklerse bir şey söylesinler.

- Ne söyleyebilirler ki , Bir şey söyleyebilmeleri için bu memlekette bir şeylerin eksik yapılmış olması gerekiyor. Var mı öyle bir şey?

- Yok.

- Şimdi vardır dersek çarpılırız.

- Ama eğer bugün çözülmeyen bir sorunumuz olsaydı gerçekten bugün hepsinden tek tek hesap sorardık buradan.

- Olmadığı için de hepsine teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

- Hem de en kalbi duygularımızla...

- Gazetecilik, hele ki ekranlarda yapılan gazetecilik yürek İster. Bizim bu programda söylediklerimizi söylemek de her babayiğidin harcı değildir.

- size katılıyorum, cesaretinizden dolayı da sizi tebrik ediyorum.

- Ben de hem sizi, hem sizi tebrik ediyorum. Sizler gibi cesur Korkusuz mesleğin namusunun farkında olan gazeteci arkadaşlarım olduğu için de ayrıca gurur duyuyorum.

- Bizler gazeteciyiz, canımızdan malımızdan her şeyimizden vazgeçeriz ama onurumuzdan vazgeçmeyiz.

- Kalemimizi de satmayız.

- Kesinlikle.

- Giderseniz kısa bir araya gitmeden önce toparlama babında son sözlerinizi alayım.

Efendim son olarak başta Sayın valimiz olmak üzere Sayın Belediye başkanımıza Sayın emniyet müdürümüze Sayın alay komutanımıza ve ilimizin değerli kurum amir ve müdürlerine hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum.

- Efendim ben de değerli cesur yürek gazeteci arkadaşımızın dediklerine aynen katılıyorum. Yalnız sayın vekillerimizi de unutmamak gerekiyor. Onlar da gerçekten çok güzel hizmetlere imza attılar hepsini tek tek tebrik ediyorum, hürmetlerimi iletiyorum.

- Çok önemli bir noktaya değindiniz gerçekten. Sayın vekillerimiz zaten programımızın konuları arasında vardılar. Hizmetleri gözlerimizi kamaştırıyor. Kısa bir araya gitmeden önce ben de başta Sayın valimiz olmak üzere Sayın Belediye başkanımıza Sayın emniyet müdürümüze Sayın alay komutanımıza ve ilimizin değerli amir ve müdürlerine hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyor selamlarımı saygılarımı Hürmetlerimi iletiyorum.

Kimseden korkmasınlar, kimseden çekinmesinler, bilsinler ki bizler her daim yanlarındayız. Ricaları bile bizim için emir mahiyetindedir. Yeter ki ne yapacağımızı söylesinler bize. Evet değerli izleyiciler, bizden ayrılmayın, kısa bir aradan sonra tekrar karşınızda olacağız. Şimdi reklamlar...