Necati Atar

Necati Atar

Tüm Makaleleri

UNUTANLAR UNUTULMAYA MAHKUMDUR

Devleti Takım elbiseli kravatlı seçilmiş, atanmış, görevlendirilmiş üstenci zevatlardan sayarsanız hiçbir şekilde, hiç kimseden asla şikayet hakkınız olamaz.

"İsraille ticaret'i kes" protestolarına gözaltı

Bağırıp çağırıyoruz hiçbir şey yapmayalım mı diyenlere kapak olması amacıyla "kapak olsun" yazımızı arşivden bir kez daha indiriyoruz sizler okursunuz diye

OLASILIK DÂHİLİNDE OLMAYAN OLASILIKLAR

1 Ekim'de meclisin açılmasıyla birlikte yapılan konuşmalar, görüşmeler, tokalaşmalar, şakalaşmalar verilen mesajlar yeni bir sürecin başlangıcı gibi sunulmak isteniyor.

Aç! Aç! Aç!

“Amerika bölgeden ayrılırsa yerini Esad rejimi ya da Türkiye doldurur. Bunun bedelini, IŞİD'i mağlup etmek için Amerika'yla omuz omuza çarpışan Kürtler öder'

SİZ GIYABİ CENAZE NAMAZINA HAZIRLANIN

İsrail yaptıklarıyla bütün bir İslam ümmetini aşağılıyor, değil dikkate almak, kaale bile almıyor. Masa başında planlayarak, karar veriyor ve kararını uyguluyor.

BİR SÖYLEŞİNİN ARDINDAN

Şair-Yazar Nurullah Genç'le, Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonunda verilen "başarı bedel ister" söyleşisinden sonra bir araya geldik.

BELEDİYE BAŞKANINA NAÇİZANE TAVSİYEMDİR

Yani Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Adıyaman'da kazı işlemleri biten cadde ve sokakların asfaltının yapılması için zamana ihtiyacımız yok.

SEN Kİ KOSKOCA BİR DEVLETSİN

Vatandaştır; ağlar sızlar bağırır çağırır, öfkesi diner, evine döner. Sen koskoca devletsin. Sıradan bir vatandaş gibi katliamları kınayarak geçiştiremezsin,

Mesele Şah İsmail -Yavuz değil

İzlediklerimden yola çıkarak kendimce yeni bir yorum getirmeye çalışıyorum. Anlatılan hikayede nelerin doğru olabileceği hakkında kendimce fikir sahibi oluyorum

Maraş'ı köy mü sandınız?

Bunca yokluk ve yoksulluk içinde yaşayan şehrin vergi rekortmenlerinin faiz geliri elde edenler olduğunu dile getirdiğimizde ayık olup olmadığımızı soruyorlar.

Popup Beyaz.Net