Necati Atar

Necati Atar

Tüm Makaleleri

BASIN TOPLANTILARINA DAİR

Kim tarafından düzenlendiği önemli olmaksızın toplantının seyrini değiştirenlerin bizatihi basın mensuplarının kendisi olduğudur

Temiz eller operasyonu

Her gün yüzlerce operasyon yapılıyor, tonlarca uyuşturucu yakalanıyor, 3-5 kişi tutuklanıyor, uyuşturucu trafiğini yöneten kim, onlara bir türlü sıra gelmiyor.

YÜREK YEMİŞ GAZETECİLER EKRANDA MEYDAN OKUYOR

Bağımsız tarafsız cesur bomba gibi dopdolu bir programla daha karşınızdayız. Bu akşam birbirinden değerli iki gazeteci arkadaşımız bizimle birlikte olacak.

KOMÜNİST!

Asgari bir yaşam standardını olağanüstü bir yaşam sanan ahlaksızlar yüzünden serzenişte bulunduğumuz her konuda duvara tosluyoruz.

Yel kayadan ne koparır?

Türk mutfağı dünyanın en zengin mutfaklarından biri olmasına rağmen, o cin eniklerindeki vergi çeşidi bizim yemek çeşitlerimizden katbekat fazladır diyebiliriz.

Ceremesini bize çektiriyorlar

Sizinle aynı gemide değiliz ve aynı gemide olmayı asla kabul etmeyeceğiz. Çünkü rotanız yanlış. Çünkü Göz göre göre gemiyi buzdağına doğru sürüklüyorsunuz

AHMAKLAR ÜLKESİ

Geçinemiyoruz diyenlere, batıyoruz diyenlere hep o kredi kartı ile bir ayda 5 milyon TL harcayabilen insanların yaşamını örnek göstererek nankörsünüz diyorlar.

ÜÇ MİLLET

Şatafat içinde yaşayacaksınız diye, yaşadığımız günden neden geriye düşelim, beceriksizliğinizin iş bilmezliğinizin cezasını bize ödetemezsiniz

BAKANLAR BAKTI GEÇTİ

insanların can havliyle yardım çığlıkları attığı günlerde halkın arasına karışmadılar. Takım elbiseleri kirlenmedi, ayakkabılarına tek toz zerresi konmadı.

DEPREM SONRASI NELER DEĞİŞMEDİ

Sonra da işin esas garip tarafının mükellefiyet kaydı olan herkesin isterlerse Çevre Şehircilik Bakanlığından Müteahhitlik belgesi alabileceğini ekledim.

Popup Beyaz.Net