Necati Atar

Tüm Makaleleri

Necati Atar

"İSYAN AHLAKI"

Neden ucuz ekmek, ucuz kıyma, ucuz sebze ve meyve kuyruklarında bekliyor, böyle kepaze yaşamı hak edecek ne yaptık? diyemeyen uzatıyor hükümetlerin ömrünü.

Şahlanan Ekonomiyi Görmüyorsunuz!

Prefabriklerde gecekondularda, bir taşra ilinde, 3-5 katlı apartmanlarda, ekonominin yükseliş seviyesine göre çok alçaklarda bir yerlerde yaşıyorsunuz

Şehrin Göbeğinde Gürültü eziyeti

On binlerce kişinin dakikalarca minibüs ya da otobüs beklediği bu üçgende sabahın ilk saatlerinden itibaren akşam saat 10'a kadar kulakları tırmalayan rahatsız edici bir ses var.

"Unutmadık, unutturmayacağız!"

Çok ama çok güzel bağırdınız, öyle ki, can havliyle çıktığınız ağır hasarlı binaları sesinizin desibeliyle yıkacak gibiydiniz.

Sonunda Hepimiz Kanser Olacağız

1 Nisan 2024 sabahından itibaren yapacağı ilk iş molozları kaldırmak veya kaldırtmak, ağır hasarlı binaları bir an önce yıkmak, ya da yıktırtmak olmalıdır.

VERDİKÇE KAYBEDİYORSUNUZ

kaybetme korkusu yaşasaydı Adıyaman'ın hiçbir şeyi olmasaydı bile bugün kesinlikle bir stadyumu bir şehir hastanesi ve iki çevre yolu olurdu...

İYİSİ Mİ SOĞUK BİR SU İÇİN

Başkan adaylarının kulaklarına küpe olacak altın değerinde tavsiyeler; seçilmelerine yetmese de inandırıcı olmaları halinde oylarını katlamalarına yetecektir.

Basın Tarafsız Olmak Zorunda Değildir

Herkes gibi gazeteciler de her konuda olduğu gibi siyasi tercihlerini, başkalarına iftira atmadan, hakaret etmeden rahatlıkla herkesle yazışır paylaşabilir

İYİ Kİ ADIYAMAN'DA BASIN VAR

Orada bulunan basın mensuplarının çoğunu pek de ilgilendirmiyordu Ki zaten sunum sonrasında sorulan sorular böyle olduğunu bütün gerçekliğiyle gösteriyordu

AHMET AYDIN'IN YOKLUĞUNDA

Ahmet Aydın'a gelince; bu yaşananlardan sonra başta eğitim camiası olmak üzere sanırım birçok kesim de yokluğunun nelere mal olduğunu daha iyi anlamıştır..

Popup Beyaz.Net