Kabına asla sığmayan ihtiraslı "SİYASETÇİLERİMİZ" 'İKBÂL VE İMKAN' hırslarıylarıyla-Bizde "MİLLİ/İNSANİ" bir "TÂT" bırakmadılar ki "ADAM GİBİ" yaşayalım..

Evet!

Belki buna "İKİ BAYRAM'I" Milletçe Bir arada yaşamak demek de mümkün,ancak;Kabına asla sığmayan ihtiraslı "SİYASETÇİLERİMİZ" kendi "KOLTUKLARINA" hâsrettikleri şahsi 'İKBÂL VE İMKAN' hırslarıylarıyla-Bizde "MİLLİ/İNSANİ" bir "TÂT" bırakmadılar ki "ADAM GİBİ" yaşayalım..

Elbet!

Böyle olunca, Bizim şu güzelim "ÜLKEMİZ'DE" güya "MİLLETÇE" yapmaya çalıştığımız her "İŞ VE İŞLEVİMİZ" de sadece sanal,yavan ve gayrı sâmimi,yararsız ve umarsız bir "GÖSTERİDEN" öteye pek geçemedi-Bugüne kadar..

Çünkü!

BİZ yıllardan beri "MİLLETİNİ" asla hiç olmayan sahte ve adeta büyülü bir "MİLLİ EGEMENLİK" rüyasıyla,güya "İSTİKBÂL VE İSTİKLALİMİZİN" can simidi olan cânımız "ÇOCUKLARINI" da acı ve hüzünden gayrı hiç bir işe yaramayan-bilâkis kafasını karıştıran sanal/yavan "BAYRAMLAR" ninnisiyle sürekli "AVUTUP/UYUTMAYI" kendine kâr sayan;Çok garip (duyarsız,ilgisiz,alakasız)ve bencil bir "MİLLETİZ"ki bir türlü "İHYA VE İFLÂH" olamıyoruz..

Şüphesiz ki!

Bu Yıl da,Yani "CUMHURİYETİN 100.YILINDA" yine iki Bayramı (RAMAZAN BAYRAMI İLE MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI" bir arada yaşamak "NÂSİP" Oldu,lâkin-HEPİMİZ de çok iyi biliyoruz ki-Onu bu yıl da;Hem MİLLETÇE Maruz muhatap kalarak,henüz yarasını saramadığımız "DEPREMDEN"dolayı,hemde "DEPREMİN" geride bıraktığı "ÇÖZÜMSÜZ" derdinin Acı Faturasına rağmen"KOLTUKLARININ" derdine düşen-Sevgili SIYASETÇILERIMİZ" yüzünden "AĞIZ TADIYLA" yaşamamız asla ve kata mümkün olamayacak..

Yâni!

Bu yıl da (14 Mayıs 2023 SEÇİMLERİNE Kadar) "MİLLİ VE YERLİ SİYASAL LİDERLERİMİZDEN"

Mesela: -Büyük Reis(Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN)yine "BÜYÜK TÜRKİYE İTTİFÂKI" isteyerek,SEÇMENİ "Tek Vatan,tek Millet,tek Devlet,tek Bayrak" birlik ve beraberlik diyerek "TEVHİT" olmaya davet edecek,ancak;Herkesi de sahip olduğu (farklı) fikir ve düşüncesinden dolayı kasemle beraber zem-u ilzâm ederek aşağılayıp suçlayarak-ayırıp ötelemeye devam edecek..

-Ortağı Küçük Reis (Sayın DEVLET BAHÇELİ)de yine-Rakip gördüğü Herkesi;Pkk,Fetö,Zillet,İllet ittifakiyla bu iş Źinhar olmazz diyerek-Ülkenin Cemi cümle "MILLIYETÇİ ÜLKÜCÜLERİNİ" yine ayırıp(41 pare)bölmeye devem edecek..

-Lâik Reis(Sayın BAY Kemal KILIÇDAROĞLU)da HÂK,Adâlet,Demokrasi,Barış ve Kardeşlik,İllâki Evrensel Hukuk diyerek;Herkesi Adıyaman'da bırakmış olduğu "Halil İbrahim Sofrasına" davet etmeye devam edecek.

SON/SÖZ;

"Bugün 23 Nisan "BOŞ'A" doluyor insan!"

(Ölü şehir/Maraş Magusa'dan)

Selâm Ve Sevgilerimle..