ZÂLİM bir el tarafından gittikçe tırmandırılan-Şu absürt sanal, Sahte ve Yavan "OLGU VE OLAYLAR" ne yazık ki (bizi)hâklı çıkarıyor-Dilhûn ettiriyor..

Görünen o ki!

1)Cumhurbaşkanı Adaylarından birisi,ÜLKEMİZİ (Batının-Aç gözlü/Hâin Emperyalist Gücünden) kurtarmak adına-Merhum M. Kemal ATATÜRK İLE SİLAH ARAKAŞLARI tarafından kurularak Ve "DÜŞMANLA SAVAŞMAK ÜZERE DE;ÜLKENIN Cephelerine Sevkedilen "KUVA-İ MILLIYENIN" yani(Milletin Milli Kuvvetlerinin)TEMSİLCİSI Durumundadır..

Ancak!

2)Cumhurbaşkanı Adaylarından birisi de,başta İSTANBUL olmak üzere-Güzel ÜLKEMİZİN EGE, AKDENİZ,DOĞU İLE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGELERINI-Hâyasızca işgal eden;BATI'NIN EMPEYALİST GÜCÜ HİMAYESİNDE OLARAK İZMİR VE CİVARINA GİREN YUNAN ORDUSUNU (Kuvvâ-i Milliye'ye karşı)KORUMAK AMACIYLA İNGİLİZLERİN(Maddi desteğiyle)SADRAZAM DAMAT FERİT PAŞA tarafından kurularak bizzat SAVAŞMAK İÇİN(Anzavur Ahmet Komutasında) İSTANBULDAN ANADOLUYA Sevkedilmiş olan "KUVVÂ-İ İNZİBATİYE'Yİ" (Jandarma Kuvvetini) TEMSİL Etmek durumunda olmak gerekir..

Hani!

Belki bu çok acı bir hâldir,ancak ne yazık ki;Son yıllarda ÜLKEMİZDE-sanki gizli,hâin Ve ZÂLİM bir el tarafından gittikçe tırmandırılan-Şu absürt sanal,Sahte ve Yavan "OLGU VE OLAYLAR" ne yazık ki (bizi)hâklı çıkarıyor-Dilhûn ettiriyor..

Bilmem ki!

Sadece(geçici)bir "İKTİDAR KOLTUĞUNU"elinde tutmak-RAKİBİNE kaptırmamak ya da kapmak adına;TOPLUMU Habire germenin,ayrıştırmenın birbirinden bölmenin,ötelemenin,yok saymanın ne anlamı var-MİLLETİNE Sevgisi,saygısı olanın yapacağı iş mi bu,DEVLET ADAMINA Asla kata hiç yakışır mı!?

Elbet!

Bu benim görüşüm,çünkü, "CUMHURİYETİN" o ta (100 yıl önceki)çok karmaşık,harap ve bitap halinden beslenen "KURTULUŞ VE KURULUŞ" gibi gerçekleşmesi namümkün olan mucizevi bir "OLAYIN" tarihi seyrine baktığımda-Üzülerek itiraf etmeliyim ki;Dün "ÜLKEMİZDE MEYDANA GELEN Bir çok "OLGU VE OLAYIN", Bugünde de benzer şekilde "GELİŞMEYE MEYYAL OLARAK" aynen devam ettiğini görmekteyiz..

Şüphesiz ki!

Bu da (BİZE),aslında "BİZİM MİLLET OLARAK TARİHTEN ASLA İBRET ALMADIĞIMIZI-Ancak; Gerçek "TARİHİ" de sadece"KENDİ NEFSİMİZİN BELKİ ÖZEL TARİHİNE HASREDEREK BİR NOT DÜŞÜRMEK ÜZERE FEDA EDİYOR, BUNUNLA DA ONU ADETA YOK SAYARAK-NOSTALJİK BIR HÂZ ALIYORUZ.

Demem o ki!

Son yıllarda,"ÜLKEMİZDE OLAN/BİTEN OLGU VE OLAYLARI KABUL ETMEK MÜMĶÜN DEĞİLDİR, Çünkü;MİLLETİMİZ BUNU ASLA HÂKKETMİYOR

Yâni!

Herkes elini Önce-Eğer Varsa kendi VİCDÂNINA Koysun,sonra da-Sözü varsa KONUŞSUN;Bana AHKAM Kesmesın..

Hülâsa!

EĞER İBRET ALINSAYDI,TEKERRÜR EDERMİYDİ TARİH.!?"

O halde!

Gel (İNSANI) yaşat ki (MİLLET) Yâşasın ve de (MİLLETİ) Yaşat ki (DEVLET) Yaşasın,eğer;Şu cânımız (İNSAN) çökerse,Aziz (MİLLETIMIZ) de çökr,eğer "MİLLET" çökerse güzel "DEVLETİM" de çöker,o zaman-Sizler de ÇÖKMEZ MİSİNİZ Bre kendini Akıl sanan "SİYASETÇİLER..!?"

SON/SÖZ;

Anlayın artık bu gerçeği;Sahi Siz MİLLETTEN Ne istiyorsunuz,düşün şu yakamızdan-Zira SİZİN Yüzünüzden sürekli şu kör olası "SIYASETINİZİ düşünmekten,Kendimizi,asli İşimizi düşünemez olduk be yeter artık .!

Selâm Ve Sevgilerimle..