Yaşam tarzımızdan konuşma seklimize kadar bir abartı bir şımarıklık hani mütevazı bi millettik, ne oldu bize şükretmeyi unuttuk.

Cebinde üç kuruş gören ahkâm kesmede insan ezmede küçük görmede hızınıza yetişemez olmuştu. Başını yesin böyleleri gayri meşru ilişkiler o ilişki sonucu doğan bebekler Türk halkına buna benzer konularda pervasızca örneklerde bulunmak, e.. iste sonumuz artık kim ne söylerse söylesin artık sözden öteye geçmeyecek. 

Öyle bir kuluçka döneminde sürünüyoruz ki hayatin da her abarttığın her mananın muhasebesini yapıyoruz da yapmıyorsam yapalım bence herkesin eli vicdan muhasebesinde...

Her nefis olumu tadacak her nefis coronoyı tadacak öleceğiyiz Allah bilir. Ama muhasebemiz bitmedi. Milyon dolarların olsa ne fayda tatile mi gidelim Asya Avrupa yok efendim bu geminin kaptanı bi yarasaydı tüm dünyaya eşit davrandı adaletli oldu tarihe adalet damgasını vurdu.

Zengin fakir siyah beyaz demen sürüklüyor hepimizi...

Hikmete bak çocuk öldürmeyen virüs.

insanlar insanların içinde insana hasret yasar olduk.. Fakat her şey geçecek unutulur kendini bi felaketin içinde kaybetmenin manası yoktur. İnsan birazda kalender olmalıdır...

Tut ki güneşe hasret kaldık,  kaldık zaten rabbim sen affet biz aciz kullarını varsa ki bilmeden islediğimiz sucumuz affına sığınıyoruz senden diliyoruz.

 Kardeşçe sevgiyle saygıyla hoşgörüyle yaşamayı ihsan eyle. karantinamda deneyimim herkes her şeyin farkında kimse hiç bir şeyi yanlışlıkla yapmadı ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi Allah sabredenlerle beraberdir!!