Artık öfke ve nefret gütmek istemiyoruz. Sevgi ve saygıyı yeniden tesis etmek istiyoruz. Makam ve koltuklar sizin olsun, ne olur gardaşlık hukukumuzu geri verin

Alparslan Türkeş'in Ebediyete intikalinden sonra ilk defa ülkücülerin birlik ve beraberliği dağıldı ve ilk defa post kavgası yaptılar.

Büyük umutlarla destek verdiğimiz ve başa geçirdiğimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yanlış Parti politikalarıyla birlikte ülkücüler önce partisine küstüler sonra birbiriyle kavga etmeye başladılar.

Ilk defa illegalite partinin genetik yapısına sızdı mafya ve benzeri oluşumları içerisinde barındırmaya başladı. Mafya liderleri ile fotoğraf çektirmeyi büyük onur ve şeref saydılar.

Aç ve açıkta olan ülkücülere sahip çıkamayan Balgat yönetimi kendi koltuklarını korumak adına partinin bölünüp parçalanmasına bile göz yumdular. Ilk defa Türkeş'in MHP'si Devlet Bahçeli'nin hükmü şahsiyeti oldu..

Ilk defa MHP'de ülküler değil menfaatler ön plana çıktı. Idealist insanlar partiden uzaklaştırıldı. Sadi somuncuoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasına bile tahammül edemeyen ülkücü irade oluştu MHP'de...

Lider yanlış'ta yapsa onun yolundan yürüyeceğiz diyen kuru kuruya biatçılar sapıtmışlar baş tacı yapıldı MHP'de...

Ilk defa bir ülkü ocakları genel başkanı MHP'de görevli bazı şahsiyetler tarafından tuzağa çekilerek haince katledildi. Sinan Ateş'e sıkılan bu kurşunlar aslında Türk milliyetçiliğine ve ülkücülüğe sıkılmıştır.

Başbuğ Türkeş'in ideallerine bağlı milliyetçi ve Ülkücüler cinayeti asla içlerine sindirmemiş ve MHP'den bunun hesabının sorulmasını istemişlerdir. Dünyadaki hiçbir koltuk makam ve mevki Ülküdaşlık hukukundan daha yüce değildir.

Allah aşkına ne yaptınız Siz bu hukuku.. Koskoca partiyi siyasi ümmetçilerin stepnesi haline getirdiğiniz yetmezmiş gibi şimdi de ülkücüleri birbirine düşürüp hasım haline getirdiniz..

Artık ülkücüler olarak birbirimize öfke ve nefret gütmek istemiyoruz. Sevgi ve saygıyı yeniden tesis etmek istiyoruz. Makam ve koltuklar sizin olsun ne olur gardaşlık hukukumuzu geri verin bize..