Merhaba arkadaşlar; Laniczol adlı kemik erimesi ilacıyla soygun ve katliam davamla ilgili, tatilimi ikinci günde kesip dönecek kadar önemli gelişmeler oldu. İki buçuk yıllık mücadele sonunda nihayet, idari mahkemeden doktorun soruşturma, yargılanma izni çıktı ancak hala zaman kazanmak için ilacın yazıldığı kardeşimi polis aracıyla üniversite hastanesine götürüp tetkiklerinin yeniden yaptırılacağı gibi gereksiz işlerle korkutulmaya çalışılıyor, vazgeçmeye zorlanıyoruz.

Üstelik kardeşim, ilaç kartellerinin yapabilecekleri gerekçesiyle, çocuklarının da baskısıyla korkup davadan vazgeçme kararı aldı. İki buçuk yıllık çabamın heba olması yanında, kardeşim vazgeçtiği için gereksiz suçlama sebebiyle suçlu duruma düşürülmem riski de var. Pazartesi günü savcılığa gidip davayı tek başıma üstlenme talebimi ileteceğim.

Doğal olarak zihnim bu davayla ilgili çok yorgun. Bu yüzden gündemi takip etmem, yorumlara, mesajlara bakmam mümkün olamayacak. Söylemek istediğim son şey, içinde bulunduğumuz ahir zaman hengamesinde, vatanımızı, milletimizi, imanımızı korumak gibi bir ivedi sorunumuz var. Aşının ilk bizde denenmesi kararı gibi çok kritik dayatmalarla karşı karşıyayız. Doğalgaz bulunması sevincinin bu acı gerçeğe kamuflaj olması olası ne yazık ki.

Lütfen hepimiz uyanık olalım. Elimizi taşın altına sokup, hangi parti, cemaat ya da gurup ve dayatılan her ne olursa olsun, vatanımıza, milletimize ihanet olan herşeye karşı duralım. Birlik içinde vatanımıza, insanımıza, geleceğimize sahip çıkalım. Çok önemli gelişmeleri bildirim dışında bir süre paylaşım yapamayacağım, telefonlara bakamayacağım. Dualarınızı beklerim. Sevgilerimle...