Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Zeybek'in yapmış olduğu çalışmaları teşekkür ederek bu dönem tercihini Hüseyin Ceylan Uluçay'dan yana kullandı.

AK Parti'nin belediye başkan adayı il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay oldu.
Aslında Afyonkarahisar mevcut Belediye Başkanı Mehmet Zeybek son dönemlerde çalışmalarına hız vermiş reklam panolarında yaptığı hizmetleri anlatmış ve herkeste yeniden aday olur kanaati ortaya çıkmıştı.

Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet zeybek'in yapmış olduğu çalışmaları teşekkür ederek bu dönem tercihini Hüseyin Ceylan uluçay'dan yana kullandı.

Malum Afyonkarahisar'da partiler arasında şu anda bir ittifak söz konusu değil, tabanda bazı partiler işbirliği yapar mı yapmaz mı önümüzdeki günlerde bunu net olarak göreceğiz.

MHP'nin adayı Sezer Küçükkurt MHP ve Ülkücüler arasında olumlu bir aday olarak karşılanırken CHP'nin adayı milletvekili Burcu Köksal'a bazı CHP'lilerin sıcak bakmadığı söylentileri ortalıkta dolanmaya başladı.

Tabii bir de muhalefet cephesinde IYI parti var. IYI Parti Zafer Partisi ve Saadet Partisi'nin de AKP'de Umduğunu bulamayan Mahmut Koçak'ın yeniden aday gösterilebileceği konuşuluyor.

Mahmut Koçak'ın aday olması tabii bazı dengeleri değiştirebilir , AK Parti adayı işi sıkı tutmadığı takdirde Bu seçimin hiç de kolay geçmeyeceğim ifade ediliyor.

Vatandaşlara seçimle ilgili ne düşünüyorsun diye sorduğumuzda büyük çoğunluğu Biz seçim değil geçim derdindeyiz. Hükümet ekonomik olarak Piyasayı rahatlatmadığı takdirde oy vermeyi de düşünmüyoruz diyorlar.
Keza emekliler de istedikleri zammı alabilmiş değiller.

Afyonkarahisar için kim hayırlı olacaksa Belediye Başkanı olsun demekten başka söylenecek sözümüz yok şu anda..
Görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler

Ertuğrul kalafat