Çünkü MHP'den istifa edip IYI Parti'yi desteklerken Yeni Çağ gazetesinde yazılar yazdım. Merak eden Google'a girip o yazılarımı görebilir.

Bu satırları yazarken Sayın Meral Akşener'in etrafını kuşatan bazı dalkavuklar yine partimize ne karışıyorsun diyecekler ama olsun Ben yine gazetecilik görevim gereği yazmaya devam edeceğim.

Çünkü MHP'den istifa edip IYI Parti'yi desteklerken Yeni Çağ gazetesinde pek çok yazılar yazdım. Merak eden Google'a girip o yazılarımı görebilir.

IYI Parti'de ilk yanlış partinin kuruluşunda emeği geçen insanların partiden tasfiye edilmesi ile başladığını benim kadar siz de biliyorsunuz Yani Sayın Akşener yol arkadaşlarını yolda bulduklarına tercih etmiştir.

Yolda bulduklarında para vardı, para insanı sevdiğinden de eder dininden de eder derler ya, İşte sayın AKŞENER de teşkilatları görevden alırken ince eleyip sık dokuyamadı vefasızlığın girdabında bocalayıp durdu.

Şimdi Bazı arkadaşlarımız Siz Söylemlerine bakınız söylemleri Doğru değil mi diye itiraz edebilirler. Asıl tehlikede burada zaten doğru şeyler söylersiniz ama yanlış insanlarla yürürsünüz.

Sayın Akşener istişare ve meşveretten uzak hep ben ben hastalığına tutulmuş ve kimseye danışmadan istifa etmiş geri dönmüş, seçim arefesinde tekrar gitmiş 3 gün sonra tekrar geri dönmüş siyaseten bir klinik vaka haline gelmiş ve Neticede oyları%10'a kadar düşmüştür.

IYI Partinin tek başına seçime girmesi de Dediğim dedik çaldığımız düdük hesabı dik kafalı oluşunun en bariz göstergesidir. IYI partililer Sayın Akşener'e öylesine çok inanmışlardı ki onun üzerine hiç toz kondurmadılar ancak Sayın Akşener kendisini seven sayan insanları bir anda çamura batırıp hiç etti.

Bazı illerde menfaat çetelesi gibi görev yapan il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bulundukları bölgelerde partiye zarar verdikleri halde Akşener Parti içindeki bu ayrık otlarını temizlemek istemiyor. Çünkü bu ayrık otlarının bazıları Zengin ve parasıyla insanlara hükmedeceklerini zannediyorlar.

Ne Rotası belli ne yürüdüğü yol belli, Muhtemelen yerel seçimlerden sonra bir yere toslayacak ve sonrasında ya AKP'ye yanaşacaklar veya kongre takvimii açıklanacak ve partide yeni bir yapılanma meydana getirecekler.

Tabii partiye çıkar için cebini doldurmaya gelen bazı Üç Kağıtçılar da artık bu partiden bize hayır yok diyerek tası tarağı toplayıp bir köşeye çekilecektir...