Meral Akşener'in Türk milliyetçilerini bir arada tutmak gibi bir derdi olsaydı zaten kuruluş ayarlarını bozmazdı

Sayın Meral Akşener IYI partideki milliyetçi ülkücülerin tedirginlik içerisine girdiğini görünce "kuruluş ayarlarına yeniden döneceğiz"diyerek esti gürledi yine..

Dönemezsiniz Sayın Akşener, Sizin Türk milliyetçilerini bir arada tutmak gibi bir derdiniz olsaydı zaten kuruluş ayarlarını bozmazdınız. Daha yolun başında partinize emek veren kurucuları 81 il teşkilatını görevden alarak hata yapmıştınız.

Görevden alınan bu il başkanlarından 30 kadarı yaptığınız bu haksızlığa karşılık Kayyum davası açtı size ama orada da bir çözüm çıkmadı. Çünkü Merkez Partisi olmak adına gözünüzü para hırsı bürümüştü. Arkadaşlarımızı teker teker tasfiye ettiniz ihraç ettiniz veya onların istifa etmesinin önünü açtınız.

Seçimlerde bastım parayı aldım sırayı diyen dangalaklar gördük. Paran yoksa Sakın Aday olma diyen il başkanları gördük. Akçeli işler IYI Parti'de o kadar tavan yapmıştı ki partiye emek veren gariban Türk milliyetçilerinin IYI Parti'de yüzüne bakan olmadı.

Almak vermek IYI Parti'nin amentüsü olmuş sanki, yazdığım eleştiri yazılarında bile "Sana ne vermedikte bizi eleştiriyorsun" diyen ahlaksız karaktersiz adamları gördüm IYI Parti'de...

Kuruluş ayarlarına dönmeniz için önce iyi niyetli olmanız sonra yaptığınız hataları telafi etmeniz gerekir. Bugüne kadar bunları yapmadığınıza göre İki dünya bir araya gelse sizin kuruluş ayarlarına döneceğinize asla inanmam.

Türk milliyetçileri size inanıp güvenmişti 40 yıllık partisini bırakıp peşinize düştü, yetmedi MHP kongresinde Bahçeli'nin karşısına aday olan diğer genel başkan adayları da yanınızda yer aldı. Parti içerisinde demokrasiden uzaklaştınız ve Tayyip Erdoğan'ın Tek Adam partisinden farkınız kalmadı.

Belki önümüzdeki yerel seçimlerde milliyetçi aday gördüğüm takdirde oyumu yine vereceğim ama Bahtınız açık yolunuz güzel olsun demeyeceğim size,

Türk milliyetçileri üzerinde oynadığınız oyunun vebali ile Oturduğunuz koltuklar yakıp kül edecek sizi..