Her ay olduğu gibi, KASIM ayın da Bizim Mahalleyi ziyaret ettik... VAKIF olarak faaliyetlerimiz ve yardımlarımız devam ediyor.

“Kasım ayı Hareketli- Bereketli ve DUALARLA geçti, Elhamdülillah”

Gazi Eğitin için dönüm noktası olan “3-KASIM GÜNÜ” Vakıf Merkezimiz de, okulumuzun ilk şehidi ALPASLAN GÜMÜŞ’ÜN sahsında tüm ŞEHİTLERİMİZ için ayrıca, 27 Kasım 2021 tarihinde aramızdan ayrılan Vakıf kurucu üyemiz değerli dost ASEF DÜNDAR’IN sahsında aramızdan ayrılan tüm vakıf üyelerimizin ruhları için DUALARIMIZI yaptık. Allah kabul etsin.

Her ay olduğu gibi, KASIM ayın da Bizim Mahalleyi ziyaret ettik... VAKIF olarak faaliyetlerimiz ve yardımlarımız devam ediyor.

* 25 Öğrencimizin ARALIK ayı BURSLARINI yatırdık...

*Üç adak kurbanlarımızın paylarını balalara teslim ettik.

* Balalar için Vakfımıza bırakılan Gıda kolisi ve diğer emanetleri SOYDAŞLARIMIZA ulaştırdık.

*Üç Doğu Türkistanlı ailemizin ev kiralarını bu ay da ödedik, çok şükür.

*Vakıf merkezimiz bu ay hareketli geçti.

Bir adak kurbanımızı kavurma yaparak; vakfımızdan BURS alan öğrencilerimize ve Türk dünyasından vakfımıza gelen üniversite öğrencisi Türkmen balalara ikram ettik. Küçükte olsa TURAN KURULTAYI kurduk…

* Doğu Türkistanlı bir ailemizi evinde ziyaret ettik. Güzel UYGUR YEMEKLERİ yedik.

Vakfımıza karşı maddi ve manevi duyarlılık gösteren DOSTLARIMIZDAN Allah razı olsun...

Ey Türk’e düşman “KAHPE SİSTEM” yüreklerimizde OĞUZ TÖRESİ var-olduğu sürece; Paylaşım, Yardımlaşma, Vefa duygumuzu ve Türk’ün! Türk’e olan Sevgisini yok edemeyeceksin...

ALLAH VAR GAM YOK – BU KERVAM YÜRÜYECEK….

Yardımların dağıtımında insan üstü bir gayretle çalışan, kendini Türkmen Balalara adamış olan değerli kardeşim Balların MELEK ABLASINA ve Vakfımızın emektarı İbrahim Özçelik’e teşekkür ediyorum.