Bu sabah birbirinden zeki pırıltılı öğrencilerle beraber olma fırsatı yakaladım. Çok mutluyum. Göcek Deniz Temiz İlk öğretim Okulu öğretmenlerine ve müdürü İbrahim beye, başta Selin Kabak olmak üzere beni yanlız bırakmayan tüm velilere çok teşekkür ederim.

Çocuklardaki samimiyet özgüven müthişti. Sorular birbirinden renkliydi. Seçtikleri meslekleri sıralarken pilot asker kaptan doktor ressam futbolcu genetik mühendisi piyanist mimar gibi meslekler duyuldu.

Bahçede otururken yanıma gelen bir küçüğüm ‘Ben Mervenin kızıyım, nasılsınız?’ diyor. Ya da ‘beni tanıdın mı Sefainin oğluyum’ diye soruyor. Özkanın yeğeni geliyor, Fatoş’un oğlu ve kızı, Selin’in Nilüfer’i, Osman’ın Duhan’ı hepsi birbirinden güzel zeki ışıltılı çocuklar…

İbrahim müdürümüzün çok önemli projeleri var. Eğitimin yanısıra spor sanat ve bilim alanında çocuklara fırsatlar yaratmak için kafa yoruluyor. Ve bu çabanın mutlaka meyvaları olacak.. Öğretmenlerimizin ellerine sağlık.

Bugün kendi çocukluğuma ilkokuluma gittim. Çok mutlu oldum. Geleceğe ümidim arttı. Ömrüm uzadı. Çocuklar hep yanınızdayım. Lütfen bana yazın. Yine buluşacağız. Sevgiyle kalın çocuklar. Göreceksiniz siz daha güzel bir Türkiye’de yaşayacaksınız♥️♥️♥️