Burcu Köksal CHP genel başkan yardımcısı olarak gerek mecliste yaptığı konuşmada, gerek seçim bölgelerinde yaptığı konuşmada dili sürçmeyen tek siyasetçi.

CHP belediye başkan adayı milletvekili Burcu Köksal  Belediye Başkanı seçildiğim takdirde DEM o kapıdan giremeyecektir demiştir.
Burcu Köksal bu lafı söyleyince bazı CHP'liler Eyvah ya şimdi bize Kürtler oy vermezse telaşına düştüler.

Oysa Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi bugüne kadar hiç kimseye boyun eğmemiş ve PKK'ya yataklık yapmamıştır. Gazi torunu olan Burcu Köksal'ın bu milli hassasiyetini alkışlamak yerine onu eleştirmek vicdansızlık değil de nedir.

Sayın Özgür Özel Uşak'ta yaptığı konuşmada Burcu Köksal'ın dili sürçmüştür demiştir. Sayın Burcu Köksal genel başkan yardımcısı olarak gerek mecliste yaptığı konuşmada gerek seçim bölgelerinde yaptığı konuşmada dili sürçmeyen tek siyasetçi olduğunu Cümle alem bilir.

Her söylediği sözünün arkasında durur ve kaypakça bir politikada izlemez. Kaypakça bir politika izleyenler Ege'de farklı Güneydoğu'da farklı konuşanlardır. Kusura bakmayın ama bölgelere göre konuşmak bana göre orospuluğun ta kendisidir.

Büyük taarruz'un yaşandığı İstiklal savaşımızın kazanıldığı Afyon topraklarında Sayın Burcu Köksal milliyetçi muhafazakar vatandaşların oyunu alabilmek için terör konusundaki hassasiyetini dile getirmeyecekti de ne yapacaktı.

Niye hoplayıp zıplıyorsunuz Ey dingili kırıklar, seçim arefesinde AKP adayına en fazla zorlayan ve hatta kazanma ihtimali bulunan Sayın Burcu köksal'ı köşeye sıkıştırıp algı operasyonu mu yapmaya çalışıyorsunuz.

Ne Atatürkçülüğünden ne de Cumhuriyet'e sadakatinden zerre kadar şüphemiz yok Sayın Burcu Köksal'ın..

Şüphesiz ki Cumhuriyet Halk Partisinde seçim sonrasında yeniden Kılıçların çekileceği ve hesaplaşma yapılacağı görülüyor. Partiyi tamamen ele geçirmek isteyen DEM zihniyetini destekleyen Özgür Özel ve avanelerinin CHP'ye nereye sürüklemek istedikleri de Seçimden sonra net olarak ortaya çıkacaktır.

Burcu Köksal'ı günah keçisi yapmaya hiç gerek yok. Afyonkarahisarlılar bu seçimde kendisine sahip çıkacak milli duruşundan dolayı desteklerini esirgemeyecektir.

Teşekkürler Burcu Köksal..

Ertuğrul Kalafat