Son günlerde hepimizi derinden yaralayan ve Suriye'nin İdlib'den gelen şehit haberleri, yurdumuzun dört bir yerinde yaptığımız yüreklerimizi yakan cenaze törenlerine neden olan teröre ve Esad rejimine lanet olsun.


Masum insanları katlederek sözde davasını savunan Esadın insanlıkla bir alakası olamaz İnsan hayatı kutsaldır. Her şey insanlar ve insanlık içinken bunu anlamak gerçekten çok zor. Hep sözün bittiği yerdeyiz. Ama o söz hiç bitmiyor güzel ülkemizde;

"Ülkemizin birlik beraberlik duyguları hiçbir zaman çözülemeyecek kadar kökleşmiştir. Herkes bunu bilsin. “Terör , Esad piçinin, Amerikan, Rusya, İsrail, eylemleri ülkemizin bölünmesine , birlik, beraberlik ve huzuruna yöneliktir. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. çirkin saldırıları  gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiç bir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.” 

“Ülkemizi bölmeye, Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayanlar karşısında milletimiz tek yürek olarak kararlı bir duruş sergileyecektir. Türk düşmanlarını lanetliyor, tek vücut olmalı ve terörü yaratan tüm faktörlere karşı ortak bilinçle hareket etmeliyiz.”

Duyun ulan soysuz Batılı emperyalistler, Esad rejimi, "Ne Mutlu Türk’üm Diyene!"  Size tek sözüm budur. Biz korkak değiliz ki saklanalım, biz çakal değiliz ki kaçalım, biz kahpe değiliz ki sırtından vuralım. Biz Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arabı,Hep birlikte Biz TÜRK’üz Kardeşim.Türk Milletiyiz.  Bu gün  vatanıma göz dikerek, Mehmetçiğimize Polisimize kalleşçe ateş ederek şehit edenler. Sadece üç kelimelik mesajım var. Sizlere

BİRLİĞİMİZ,BERABERLİĞİMİZ,BOZULMAYACAK

Onlar, delikanlı çağında, millet ve vatan aşkıyla ellerine silah aldılar. Hepsi birer ana kuzusuydu ama tüfek kuşanıp da, kahpe düşmanlarımızın  kurşunlarına karşı göğüslerini siper ederken aslan kesildiler. Damarlarındaki kan deli gibi akarken tek düşünceleri vardı:  Bin yıllık Türk yurdunu bölmek isteyen gafillere karşı durmak! Al bayrağın gölgesinde nöbet tutarken can verip şehitlik mertebesine ulaşmaktı. Ülkemizde , provokasyonlara ve tahriklere açık bir durumda. Devlet, hükümet, muhalefet, basın ve vatandaşlar olarak tetikte olmamız lazım,  Kardeşim Akılcı ve kalıcı çözümler üretmenin vakti geçiyor. Siyasetçiler  birlik olup Ülkemizin bekası birliğimiz ve beraberlğimiz için şunu demelidir,

Biz Türkü, Kürdü,Lazı, Arabı, Çerkezi vs. tüm unsurların kanlarıyla bu mübarek toprakları vatan eyledik. Birlik ve beraberlik içinde asırlarca eşit hak ve imkânlara sahip olarak barış ve huzur içinde yaşadık. Bu topraklar kolay vatan olmadı, bu millet asırlar boyu en ağır bedelleri ödeyerek Millet oldu. Bu gün bu şerefsiz katillerin milleti iç savaşa sürükleme gayretlerine kimse prim vermemelidir.

Teröre, bölücülere ve dış güçlere karşı lanetimiz ve nefretimiz, yanan yüreklerimiz ve sızılarımız farklı kökenden gelen kardeşlerimize, komşularımıza, iş arkadaşlarımıza, okullarda öğrencilerimize olumsuz tavır olarak yansımamalı.

"Tüm kötülüklerin anası olan  Şer güçlerin avuçlarını ovup istediğimiz oluyor deyip, sevindikleri bugün bizlere düşen tek görev sağduyulu ve dikkatli olup bu oyunu bozmaktır. İnsanlıktan nasibini almamış, kardeşi kardeşe kırdıran bu zavallılara karşı ulusça dimdik ayakta durarak her koşulda bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya göstermeliyiz. Artık. Batılı emperyalistlere ve teröre karşı olan İçimizdeki kin ve nefret, çevremizdeki kardeşlerimize ve komşularımıza Allah korusun olumsuz bir tavır olarak yansırsa teröre farkında olmadan biz de hizmet etmiş oluruz."
Şehitlerimize Rabbim’ den rahmet, yaralılara acil şifalar, şehit ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.