Son Otuz yılı dikkatle irdeledim.Devleti yönetenler Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar Fethullah GÜLEN'e hep''Muhterem Hocaefendi' demişler ve methiyeler düzmüşler.

Ahmet Necdet SEZER hariç.....

12 Eylül den sonra Gülen Cemaatine en yakın duran ve tarikatlatla içiçe olan siyasetçilerin en başında da merhum Turgut ÖZAL gelir.Bu dönemde yargıda ve emniyet'te kadrolaşma tohumlarını atmıştır

Rehafyol Hükümetinde Başbakanlık Köşkünde cemaat ve tarikatların ağır topları ağırlanmış ve şeref müsafiri olarak kabül görmüştür.

57, Hükümet döneminde rahmetli ECEVİT'e yakın durmuşlar ve DSP yi destekleyen Fethullahçılar her istediklerini almışlardır.Özellikle KPS Sınavının yasalaşmasında etkin rol oynamışlardır.Memur alımlarını KPS ye bağlayan cemaat ÖSYM yi ele geçirerek Soruları, cevapları çalmış ve Kendi yandaşlarını devlet kadrolarına yerleştirmişlerdir.

Türkiye'de insanların gözlerini boyamak için Türkçe Olimpiyatları düzenleyen Feto cemaatine siyasetçilerin tamamına yakını gözyaşları dökerek feto'nun kıymetli bir değer olduğunu ifade etmişlerdir.Hatta bunlardan birisi olan Recep Tayyip ERDOĞAN yakın zamanda ''Ne istediniz de vermedim.Gözünüze dizinize dursun'' diyerek aslında içinde düştüğümüzün ihanet girdabında ne kadar sorumlu olduklarını açıkça itiraf etmişlerdir.

Onlar feto'ya övgüler dizerken şahsım Ortadoğu gazetesinde kendi sitemde Fethulllah Gülen'in br CIA projesi olduğunu yazıyor ve bu haçlı projesinin devletimizin için büyük bir tehdit oluşturduğunu yazıyordum.Ancak cemaatin oyunu alabilmek adına şirinlik yapan,cemaatle her konuda paslaşan,al gülüm ver gülüm yapan bugünün siyasetçileri şimdi tereyağı gibi üste çıkarak ''Fetoyu yok edeceğiz'' diye bas bas bağırmaktadırlar.

Demek ki, Allahım affetsin Milletim kusura bakmasın'' diyerek bu işin içinden sıyrılmak ve üstelik bu işin kaymağını da yemek bu ihanete çanak tutanlara nasip olacakmış..

Vay beeee.....

15 Temmuz da terör örgütü olarak kabul edilen Fetocular derdest edilip içeri tıkılırken kurunun yanında yaşında yandığına şahit olduk milletçe..Bu ihanet kalkışmasına kalkışan ve bu olayın içinde bizzat yer alanların bu davanın suçlusu olması gerekirken AKP ye muhalif eden bazı insanların da terörist diye içeri tıkılması hak hukuk ve Adaletin nasıl da siyasallaştığının en bariz örneği olarak çıkıverdi karşımıza....

Bakınız bu ülkede bu alçaklar yüzünden Albay Ali Tatar intihar etti.

Ergenekon'un kasası dediler Zavallı bir Adamı kanser edip öldürdüler. Binlerce masum hapse atıldı. Bu işin siyasi sorumlusu aldatıldık kandırıldık demekten öteye bir şey yapamadılar.

Ve utanıp sıkılmadan hala kahramanlık taslıyorlar

AKP FETO konusunda kendi ayıbının üstünü örtmüş ve iç hesaplaşma yapmamıştır.

Fetonun siyasi ayağının bulunması için verilen önergeleri reddedip kendisinden başka herkesi suçlamıştır.

Devleti yıkmak isteyen Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı yapan sadece feto değildir.Diğer cemaatlerde bu ihanetin ortağıdır.

15 Temmuzu iyi okumak lazım.

Ertuğrul Kalafat

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve yazı görseli olabilir