Amerika ve İsrail olmak üzere bütün dünya ülkeleri biliyor ki Türkiye bu akşam karar verse yarın ikindi namazını Mescidi Aksa'da kılar.

Bugün başta Amerika ve İsrail olmak üzere bütün dünya ülkeleri biliyor ki Türkiye bu akşam karar verse yarın ikindi namazını Mescidi Aksa'da kılar.

Amerika'nın orada süs mahiyetinde bir savaş gemisi bulundurmasının hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur. Amerikalıların ne denli korkak bir millet olduğunu herkes bilir.

Biz buradan yola çıktığımızda o Amerikalılar savaş gemisini çoktan terk edip giderler zaten. Böyle bir durumda o Amerikan savaş gemisini ganimet olmak da hakkımızdır diye düşünüyorum.

16 buçuk saat gibi bir zaman zarfında İsrail'i yerle bir etmek varken, neden burada kola döküp bayrak yakıyoruz peki?

Birincisi biz barışçıl bir milletiz.

İkincisi, herkes bilir ki İsrail için canın bir önemi yoktur. Kaç kişi ölmüşler, nasıl ölmüşler önemli değil onlar için. Yahudi'nin canını al ama malına dokunma demiş atalarımız.

Biz bu akşam karar alıp yarın İsrail'i haritadan silersek yine bir şekilde köpek sürüsü gibi derlenip toplanıp bir başka yerde ülke kurar bir başka mazlum halkın başına bela olurlar.

Biz onların canlarından daha kıymetli olan kolalarını döküyoruz. Burada dökülen her damla kola emin olun İsrail'in şahdamarlarından birini kopartıyordur. Böylece onları yavaş yavaş, acı çeke çeke, analarından emdikleri sütü burunlarından getire getire öldürüyoruz; hem de elimizi kana bulamadan "Yurtta sulh cihanda sulh" ilkesine sadık kalarak hem de...

Yalnız arkadaşlar kola dökerken lütfen besmele çekmeyiniz. Kola, içerken de besmele çekilmeyen bir içecektir çünkü.

İsrail'in en büyük korkularından biri de lanetlenmektir; kabul etmek gerekir ki İsrail'i neredeyse günde 24 saat aralıksız lanetliyoruz. Hatta lanetlemek de kalmayıp bir de "kahrolsun" diyoruz. Lanetlenmek ve Kahrolmak İsrail için haritadan silinmekten daha büyük bir korku.

Bunu bildiğimiz için kaba kuvvete başvurmuyoruz. Hem gerek de yok. Biliyorsunuz aslında biz istesek onları tükürüğümüzle bile boğarız. Böyle bir imkanımız varken bunu neden yapmıyoruz? İstiklal Marşı şairimiz, "Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne" demiş ya, ondan.

Bu meymenetsiz lanetli insanların yüzüne tükürmeye değmez.

Dünya bilir ki Türkler yeryüzündeki adaletin kılıcıdır. Ama kılıç dediğin de olur olmadık herkese çekilmez. Düşmanın mert olanına çekilir. İsrail gibi namert ve katil bir ülke kılıcımızla can vermeye layık değildir; niz onları kola dökerek, bayraklarını yakarak, lanetleyerek, protesto ederek yavaş yavaş öldüreceğiz inşallah, kılıcımızı o lanetli mel'unların kanlarıyla kirleterek değil.

Yılmayalım, y'ese kapılmayalım, ümitvar olalım, cuma, cumartesi, pazar dinlemeyelim, bütün gücümüzle ve sesimizin yettiği kadar "Kahrolsun İsrail!" diye bağıralım. Göreceksiniz üç vakte kadar İsrail diye bir şey kalmayacaktır.

Amerika'ya gelince, Amerika'nın canı cehenneme. Canını kurtardığına şükretsin, bir de bizden çok uzakta olduğuna...

Ganimet olarak alacağımız savaş gemisine gelince, kusura bakmasın iademiz yoktur.