İYİ Partide 81 il ve ilçe teşkilatının görevden alınmasıyla birlikte partide başlayan antidemokratik gelişmelere muhalefet etmiş ve meydan okumuştuk.

MHP'den ayrılırken Cesurlar hareketi olarak çıkış yaptığımız İYİ Partide 81 il ve ilçe teşkilatının görevden alınmasıyla birlikte partide başlayan antidemokratik gelişmelere muhalefet etmiş ve meydan okumuştuk.

Hatta Koray Aydın tarafından haksız yere görevden alınan yöneticilerin hakkını ve hukukunu savunmak için Kayyum davaları açtırmıştık.Sonuçta AKŞENER in para tutkusu yüzünden liyakatlı isimler hep dışarıda kalmış parti yağcıların menfaatçilerin feto güdümlü sahtekarların sığınağı haline gelmişti.

Millet ittifakından ayrıldıktan sonra özü başımıza seçime gideceğiz diyerek IYI partinin kaderiyle oynayan Sayın Meral AKŞENER partinin dibe vuracağının baş sorumlusu olarak kongrede aday olmayacağını ilan ediverdi.

Akabinde "Keşke kocamı dinleseydim,kocam bana gel siyasete girmeyelim.Evde torun bakalım" diyerek günah çıkartmaya çalışsada artık hiç bir kimse onun sözüne inanıp güvenmiyor.Lastiği patlak bir kamyonun bu saatten sonra yoluna devam etmesi de pek mümkün görünmüyor.

Partide bir değişim ve yenilik gerekiyor ki buda ancak Tolga AKALIN ile gerçekleşebilir.Tolga beyi dinlediğimizde ATATÜRK çizgisinde demokratik milliyetçilikten bahsetmektedir. İşte bizimde zaten aradığımız özlediğimiz siyaset tarzı budur.

İYİ PARTİ'Lİ Sayın delegeler artık Koray AYDIN'a Sizde biraz dinlenin istirahat edin ağabey olarak partimize hizmete devam edin diyerek bu genel kurulda genel başkan olarak Tolga AKALIN'ı başa getirmelidirler.Yoksa hayal kırıklıkları ve dağınıklık partide devam edecektir.

Tolga Akalın kazandığı taktirde inanıyorum ki her şey eskisinden daha güzel olacak yeniden kucaklaşma yeniden sevgi saygı hoşgörü partide egemen olacak ve Partide demokratik rüzgarlar edecektir.