bir yazı ile karşılaştım geçen gün, oradan alıntılayarak devam etmek istiyorum; çünkü biriktirdiğim tüm cümlelerimi kitabıma saklıyorum.

"Kendisini mutlu edemeyen, bir başkasını mutlu edemez…"

"Bizi bilen bilir, bilmeyen kendisi gibi bilir " Hz.Ali’nin sözleri ile başlamak istedim cümlelerime… Yaşadığım süre boyunca ne kadar çok cümle biriktirdim desem de eminim kainat kitabında izini ve hatta tozunu dahi bulamam…

Kendimi aramaya başladığım uzun zamandan bu yana süren yolculuğumda nihayet kendime rastladım…

Güzel bir yazı ile karşılaştım geçen gün, oradan alıntılayarak devam etmek istiyorum; çünkü biriktirdiğim tüm cümlelerimi kitabıma saklıyorum.

"Hayatımda yanlışlarım da oldu doğrularım da. 3 yanlışım bir doğrumu götürmedi benim😊Yanlışlarım sayesinde doğrularımı gördüm ben. Dünyadaki varlığımın aslında bir göz açıp kapamak kadar olduğunu, hiç bir şeyin benim olmadığını öğrendim.

Hacı Bektaş’ı Veli’den:

“İncinsen de incitme” yi

Mevlana’dan;

“Lâ tahzen! (Üzülme!)

Bir şey olmuyorsa:

Ya daha iyisi olacağı için,

Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordurAllah’tan bir şey istersen:Kapı Açılır, sen Yeterki Vurmayı Bil !…Ne Zaman dersen bilemem ama,Açılmaz diye umutsuz olma,Yeterki O Kapıda Durmayı Bil…!”i

Yunus Emre’den;

“Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır.”ı öğrendim.

Öğrendiğim en önemli şey ise hayatta asla kaybetmemem gerekenin iyiye güzele olan umudum olduğudur.

Hayatımda var olan, dönüp geçmişe baktığımda yüzümü gülümseten, hayattaki öğrenme sürecimde katkısı olan başta ailem ve tüm dostlarım hepiniz iyi ki varsınız.

Halen yolun başındayım. Daha yapacak çok güzel şeylerimiz olacak.