Allah'ın ismiyle başlarım ki, O'nun ismine sığınmış kişiye, ne yerdeki ne de gökteki hiç bir şey zarar veremez. O, işitendir, bilendir.
(H.ŞERİF)

"Vesveseyi bırak. Ne kadar işin ve arzun dileğin varsa hepsini kaza ve kadere teslim et.
Kendi nasıl isterse öyle iş gören Allah'a bırak.
Ve bekle. Telaşı terket, ızdırabı üzüntüyü kaldır.
Murat yolu kendi kendine görünür, o yola düşersin.
Aç kal kimseye söyleme. Dertlerini, yoksulluklarını, ızdıraplarını söz haline geçirme melekler bile duymasın.
Derdin ne olursa Hakk ile konuş, her şeye yeter. Sefalete düşersen vakur ol, sabret. Hakk'a bile ellerini istek için kaldırma, yalnız hamd için kaldır. Allah seni senden iyi bilir.
Hakk'da erimek dünyada budur"

Dr. Münir Derman (K.S.)

"Bu yazının hikayesine gelince;
Paris'te öğrencilik yılların da kaldığı evin bir odasını tabiri caiz ise ibadet odası yapmıştır, bu oda kesinlikle kilitli, penceresiz ve kapısından başka girişi olmayan küçük bir ondadır. Hz. bir gün okuldan eve döndüğünde ibadet için kilitli kapıyı açıp bu odaya girer ve girdiği zaman içeride iki kişi olduğunu görür korku-hayret içinde bakakalır.
Bu kişiler ona korkmamasını söyler ve masasının üzerine bir kağıt bırakarak "duvardan" geçip giderler. İşte o kağıtta yazanlar yukarıda eklediğim yazıdır.
Hz. Türkiye'ye döndüğünde diğer öğrencilerle birlikte olan hocasının yanına koşar tam mevzuyu açacakken sus işareti yapar hocası, diğerleri gittikten sonra ise "Kağıdı aldın mı? " diye sorar. "Nereden biliyorsunuz?" dediğinde ise cevabını tatlı bir tebessüm olarak alır."

Hayırlı sahurlar. Sevgiler.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gözlük ve yakın çekim, şunu diyen bir yazı 've bekle. "vesveseyi bırak..ne kadar işin ve arzun dileğin varsa hepsini kaza ve kadere teslim et... kendi nasıl isterse öyle iş gören Allah'a bırak. telaşı terket, kaldır. murat yolu kendi kendine görünür. yola düşersin... kal, söyleme yoksulluklarını. ızdıraplarını söz haline geçirme melekler bile duymasın. derdin ne olursa hakk ile konuş şeye sefalete düşersen vakur ol sabret Hakk'a ellerini istek için kaldırma yalnız hamd için kaldır Allah seni senden bilir Hakk da erimek dünya da budur" Dr. Münir Derman (Kuddise Sirruh)'