Cumhuriyetimizin kuruluş ayarında var olan ahlaki bir yaklaşımla sistematik olarak yeni yüzyılımıza nakledilmesi gerekmektedir.

Karabağ-Zengezur-İspanya Toplantısı arasında sıkışan veliaht atamaları ve destekleme politikaları film şeridi gibi tarih gözümüzün önünde cereyan ederken milletin hali ahvalini erteleyen gündemlerle araya sıkıştırılan Anayasa değişikliği ile sistem ve rejim değişikliği gerçeğiyle karşı karşıyayız.

Yetiştirilen ve desteklenen Liderden beklenilen umut çok fazla, an itibariyle veliaht olarak yakın olan Bayraktar bu beklentileri karşılama noktasında sizce yeterli olabilecek mi?

Geleceğimizi, günümüzü bekleyen ve sayısı her geçen gün artan orandaki problemlerimize çözüm arayışları gönülden vatanperverler tarafından yürütülen çalışmalarla devam ediyor.

Bununla birlikte acil olarak çağrıda bulunan aydınların birleştiği ortak nokta, çürümüş yıpranmış ve hatta yok olmaya yüz tutmuş milli ve manevi değerlerimizden uzak toplumsal yozlaşmanın sonucu yansıması devlet bürokrasisinde ki hukuk,adalet, işleyiş ve mekanizmalarında ki bireylerin bireysel yani menfi çıkarları doğrultusunda hareket etmelerile bir son verecek temiz eller operasyonunun yapılması için güçlü iradeyi ortaya koyabilecek kuvvetler ayrılığının hakim olduğu, ulusal egemenliğin bilhassa ulusal birliğimizin korunduğu, Cumhuriyetimizin kuruluş ayarında var olan ahlaki bir yaklaşımla sistematik olarak yeni yüzyılımıza nakledilmesi gerekmektedir.

İşte tam bu noktada halka doğru başlatılan hareketi destekleyen, Kemalist ki, Atatürkçü düşünce sisteminin temel noktasındaki nitelendiriyor ve sentezlenmiş tarihimizin sosyolojik açıdan kültürümüze, töremize, milletimize en uygun olan Cumhuriyet'i besleyen bir ideolojidir ki, bu ideolojiye ve stratejiye haiz bir liderin görev başına getirilmesi veya kendiliğinden geleceğine tüm kalbimle inanıyorum.

Gün gelecek, Vahdet-i Milliye ve Vahdet-i Kuvva ekseninde ortak iyide ki bileşke noktasında çözümsüz gördüğümüz, umudumuzun kırılan parçalarındaki boşluğu doldurabilecek fonksiyonun bilinmezleri ile birlikte ortak hareket edebilecek güçte ve yeteneklerdeki bireyler ile birlikte adanmışlar meclisimiz ülkemize, milletimize ve hatta tüm dünyaya hizmet edecektir.

Bu bizim değişmeyecek kaderimizdir...

Saygılarımla,