Bürokrasideki teokratik düzen ve despotik anlayış yerine halkı dinleyen halkla bütünleşen ve güler yüzün hakim olduğu yeni bir siyaset anlayışı ortaya çıktı.

Afyonkarahisar'da sosyal hayata pozitif olarak yansıyan güzel gelişmeler yaşanıyor.

Özellikle Burcu Köksal'ın Belediye Başkanı seçilmesinden sonra bürokrasideki teokratik düzen ve despotik anlayış yerine halkı dinleyen halkla bütünleşen ve güler yüzün hakim olduğu yeni bir siyaset anlayışı ortaya çıktı.

Pek çok art niyetli insan hala 1940'lı yıllarda CHP şunu yaptı 60'lı yıllarda benzin kuyruklarında ömrümüz geçti masalıyla insanların zihinlerini bulandırmaya çalışırken Sayın Burcu Köksal bütün bu masalları kulaklarını tıkayıp Afyonkarahisar için ne yapabilirim derdine düştü.

Şahsen ben AK Partiye gönül vermiş insanların Atatürk'ün tarımda üretime geçerek ürettiklerini satarak ve sonrasında büyük bir sanayi hamlesi yaparak ekonomide Devleti nasıl toparladıklarını anlamalarını isterdim.

Heyhat bugünün yöneticileri kasada para yok paramız bitti Türküsü ile kulaklarımızı tırmalamaya devam ediyorlar. Artık masal dinleyecek yaşı çoktan geçtiğimiz için Kendi kendilerine çalıp söylesinler diyorum. Hani Ne demişler aynası iştir kişinin lafa bakılmaz..

Sayın Burcu Köksal seçilmeden önce ne söz verdiyse hepsinde hayatı geçireceğine dair imanını tazelemiş ve mal varlığını belediyenin panosuna asarak siyaset üzerinden nemalanan para kazanan hokkabazlara da Okkalı bir tokat vurmuş oldu.

Afyonkarahisarlı'ya yapılacak hizmet Her şeyden önce hakka hukuka uygun toplum yararını gözetecek şekilde olmalıdır. Mesela hıdırlıktan Kalenin üzerine teleferik çekeceğiz diyerek yangından mal kaçırır gibi ihale yapanlar Bu projenin topluma ne gibi faydası olacağını açıklasalar da biz de öğrenebilsek...

Bu tür ihaleler Bir takım müteahhitleri zengin etmek yandaşlara para kazandırmak için değil kamunun ve Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin yararına olacak şekilde organize edilmelidir. Afyonkarahisar'ın geleceğini tehlikeye atan teleferik ihalesi bence vakit geçirmeden iptal edilmelidir.

Afyonkarahisar'ımızda enerjimizi eğitime spora kültüre ve sanata yönlendirmemiz gerekiyor. Esnafımızın işlerinin iyi olması için belediye hangi katkıları sunacak esnaf ve belediye Dayanışması Afyonkarahisarımıza hangi kazancı sağlayacak Ben bunlara bakarım.

Sayın Burcu Köksal'ın planlarını harekete geçirmek için elbette belediyede kendi kadrosunu kurması en doğal hakkıdır. Hiç kimsenin belediyede bunun niye yeri değişti bu Müdür niye görevden alındı şeklinde Serzenişte bulunmaya hakkı yoktur.

Hırsızlık ve yolsuzlukların önünü kesebilmek adaletli bir şekilde Afyonkarahisar'ı yönetmek ancak ekip ve kadro işidir.

Ertuğrul Kalafat