Ders çıkarması gereken siyasi iradedir. Seçimde emeklilerimiz iktidara yeter artık kendiniz rahat içerisinde  yaşarken, bizi süründürmenize dur diyoruz demiştir

Defalarca söyledik yazdık ama anlatamadık. Sakalımızın kılı ağardı ama yaptıkları yanlışı kabul etmeyen kibir abidelerine sonunda iyi bir ders verdi Türk milleti.

Bu milletin tarihiyle kimliğiyle oynamayacaksınız.Sessiz atın çiftesi pek olur demişler.

Durun bu daha başlangıç;
Eğer Sizler saraylarda köşklerde otururken halkınız ekonomik sıkıntı içinde inim inim inliyorsa bu tokat daha size az bile....

31 Mart'ta tarihin hiçbir döneminde birinci Parti olamayacağı yerlerde Türk milleti, Cumhuriyet Halk Partisi'ne büyük oy akışı sağlayarak, hem 1. Parti yapmış, hem de pek çok Belediye Başkanı kazanmasını sağlamıştır.

Bundan ders çıkarması gereken siyasi iradedir. Bu seçimde emeklilerimiz iktidara yeter artık kendiniz rahat içerisinde  yaşıyorken bizi süründürmenize dur diyoruz demiştir..

Bu seçimde Türk milletinin genetik yapısıyla oynayıp cumhuriyetin kuruluş ayarları ile oynayan cemaat ve tarikatlara Dur denilmiştir. Türk milletinin iyi niyeti ve Hüsnü kabulü bir yere kadardır.Kendinizi çok akıllı milleti saf enayi yerine koyduğunuz takdirde ortaya çıkan bu sonuç asla yadırganmamalı..
İstiklal savaşının kazanıldığı bu toprakta istiklal Savaşı gazisi' torunu olan Burcu Köksal'ın Belediye Başkanı olması şüphesiz ki Afyonkarahisar için güzel bir başlangıç olmuştur.

Belediye Başkanı seçilir seçilmez siyasi iktidarın yasakladığı andımızı gecenin 12'sinde Zafer anıtının üzerinde vatandaşlarla birlikte okuması hepimizi çok mutlu etmiş ve Afyonkarahisar'a yakışır bir Başkan seçmenin haklı gururunu yaşatmıştır.

Ertuğrul Kalafat