Kültür, Sanat, Eğitim faaliyetlerimiz ile 'Ankara Sanat Platformu' nu kurup, Başkent Birliğini oluşturmanın gururunu birlikte yaşıyoruz.

Kıymetli Başkentlilerimiz;

Asırlık tarihi, geçmişinde çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapan, somut ve soyut olmayan birçok kültüre sahip olan Ankara'mız için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızın temelinde; şehrimizi güçlü bir geleceğe taşıma anlayışı hâkimdir.

1998 yılından beri Öğretmenlik mesleğim ile Sivil Toplumla birlikte şehrimize değer katmaya, iz bırakmaya gayret ediyorum.

Kültür, Sanat, Eğitim faaliyetlerimiz ile 'Ankara Sanat Platformu' nu kurup, Başkent Birliğini oluşturmanın gururunu birlikte yaşıyoruz.

Tarihi, kültürel zenginlikleri, doğal kaynakları, çevre güzellikleri, keşfedilmemiş hazinelerini ülkemize ve dünyaya açma arzumuzun turizmin beşiği olan agat taşı, beş beyaz, sevgi çiçeği, keçe, tiftik, keçi, igne oyası, zeybek, hitit güneşinin sırrı, ahilik, bacı erenler, Ankara Kalemiz, bakırcılık önemlidir.

Ankara'mızı sanat merkezine dönüştürme hedefimiz; turizm açısından bir avantajdır.

Ankara El Sanatları, Agat taşının, Ankara Kedisinin sinerjisi ile turizmde bir güç ve ivme kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Kültür, Sanat, Eğitim yolunda bize yarenlik eden güzel insanlara, hemşerilerimize, dostlarımiza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Ankara'mız için gayretle çalısmayı bir borç ve ödev biliyoruz.

Başkentimizi " Ortak Akıl_ Ortak Karar " ile Sivil Toplumlarla birlikte yönetecek, birlikte güçleneceğiz.

Haziran ayında Milli Eğitim Bakanlığı çatısı altında olan misafirliğim bitiyor.

Yurt dışı görevime hazırlanıyor, nasip doğrultusunda ülkemi temsil edecek görev ve unvan ile dönüşte aktif siyasete atılmayı dualadım.

Öncelikle sağlık, huzur ve hayr dileyip, hayatımda ilerleyişime mani olacak olay, kişilerle mücadelemi kazanmanın gururu özeldir.

Hazinelerin şehri Ankara!

Hem sağlık hem de kültür turizmine yönelik hizmetler veren şehrimizin yurt dışındaki projelerine yöneticilik yapmak, en önemli turizm objesi olan Ankara Kalesi'ne her yıl yerli ve yabancı turistin gelmesini hedefleyen çalışmalarda liderlik, proje çalışmalarında Azerbaycan Meclisinde Türkiye'mizi_Ankara'mızı temsil etmek onurdur.

" Hazineler Şehri Ankara " olarak " Başkent Madenleri " olarak anılmaya başlayıp, hizmet alanlarımızın sesi olacak " Sanat Ateşeliği " görevimize hazır olup, tebliğ edilen makam baş göz üzerine...

20 Eylül 2024 tarihinde Can Azerbaycan'ım Bakü'de görevime başlıyor, Azerbaycan Meclisimizde Ülkemizin, Başkentimizin sesi olmak gurur ve onurdur.

Yolculuğumdaki zafere destek veren başta Cumhurbaşkanlığımız, Azerbaycan Hükümeti, amirlerime, sivil toplum liderlerine, valimize, Büyük Elçilerimize, Rektörümüze, Dekanımıza, üniversitemize şükranlarım ile

Sultan Özateş