Bugün 25 yaşlarında olan gençlerin, Ak Partinin nesli olduğunu düşünürsek, onların bugünkü durumundan hiçbir şekilde şikayetçi olmamamız gerekiyor

CHP- AK PARTİ VE LANETLİ HÜKUMETLER DÖNEMİNDE DİN İMAN AHLAK MESELESİ VESAİRE ÜZERİNE

(ARTI 10 )

İsmet İnönü iktidarını görenler, bugün eğer yaşıyorlarsa 90 yaşında…

Ecevit – Erbakan koalisyon hükumetini görenler bugün 60 yaşında…

80 darbesini yaşayanlar bugün 50 yaşında…

Anasol – Hükûmetini görenler bugün 40 yaşında…

Ak Partinin iktidara geldiği gün doğanlar bugün 17 yaşında. O gün 5 yaşında olanlar bugün 22 yaşında, o gün 8 yaşında olanlar bugün 25 yaşında…

80 yıllık Cumhuriyet tarihinde yani Ak Parti iktidara gelen kadar tam 57 hükumet kurulmuş.

Bu 57 hükumeti gören kim varsa, özellikle din üzerinden eskileri suçlayarak, o günlere dönmemek için Ak partiye destek verilmesi gerektiğini söylüyor.

CHP bizi dinsiz yaptı, İnönü bizi imansız yaptı, Ecevit bizi doğru yoldan etti diyen kim varsa çok şükür dinin, imanın, Allah’ın, Kuran’ın ne demek olduğunu biliyor ve çok şükür çoğu da o gün olduğu gibi bugün de namazın, niyazın, duanın ne demek olduğunu biliyor.

Ak parti sayesinde dinimizi, imanımızı, kitabımızı, ezanımızı kurtardık diyenler, dönüp Ak parti iktidarında yetişen neslin durumuna baksınlar.

Bugün 25 yaşlarında olan gençlerin, Ak Partinin nesli olduğunu düşünürsek, onların bugünkü durumundan hiçbir şekilde şikayetçi olmamamız gerekiyor; çünkü onlar Ak partiden başka iktidar görmediler.

CHP döneminde, din, iman, ahlak, namus olmadığını söyleyenlerin neredeyse tamamı CHP iktidarını görmüş, (ki aslında 70 yıldır CHP iktidarı diye bir iktidar da yok) ehli kitap, ehli namus, ehli tarik insanlar.

Ama bugün ateist, ahlaksız, hedefsiz, imansız, kitapsız, cahil diye suçladıkları bütün gençler (18-25 hatta 30 yaşlarında olanlar) kendi iktidarlarının eserleri.

CHP’nin ya da lanetledikleri diğer bütün iktidarların onca zulmüne, baskısına, dayatmasına, yasaklarına rağmen, dinden, imandan, kitaptan haberdar olup bugüne gelenlerin, Ak Parti İktidarındaki sözde İslamlaşma iddialarına rağmen, Ak parti neslinin nasıl olur da ateizme kaydığı üzerine kafa yoruyorlar mı acaba?

CHP ve diğer lanetli tüm iktidarlar döneminde Müslümanlık yasaklanmışsa, din, iman, ahlak elden gitmişse, Kendileri nasıl Müslüman kalmışlar, ahlaklı olmayı nasıl koruyabilmişler acaba?

Bugün cahillikle suçladıkları, dinden, imandan, ahlaktan habersiz bir nesil yetişiyor dedikleri nesil, CHP iktidardayken mi böyle oldu, yoksa kendi iktidarlarında her türlü adaletsizliği, zulmü, ahlaksızlığı, din diye pazarlamalarından mı böyle oldu?

Çıkıp, kendi iktidarınızın ürünü olan bir nesille gurur duyacağınıza neden onları kınıyorsunuz?

CHP imansız bir nesil yetiştirdi ise (ki kendileri CHP nesli oluyor aynı zamanda) kendileri Nasıl oldu da imanlı kalabildi ve neden imanlı bir iyi nesil yetiştiremedi?

Eğer sizin için Müslüman olarak kalmak, iktidar olmaktan daha önemli olsaydı, bugün ne Allah’ın ayetlerini ayaklar altına alır, ne dinin emir ve yasaklarını işinize geldiği şekilde çarpıtır, ne de şikayetçi olduğunuz kendi neslinizin durumuna bakar bakar üzülürdünüz.

Rabbimizin size altın tepside sunduğu imkânı, kendi heva, heves ve üç günlük iktidarınız için elinizin tersiyle ittiniz.

ülke insanını, dinsiz, imanız bıraktılar dediğiniz iktidarlar döneminde dininizi, imanınızı koruyabildiniz ama Türkiye sayesinde İslamlaşıyor dediğiniz yana yakıla savunduğunuz iktidar döneminde gençleri İslam’a ısındıramadınız.

Yaptığınız zulümler, gençleri “din buysa, ben bu dinden beriyim” deme noktasına getirdi ve bunda hepiniz o gençlerden daha suçlu ve daha çok sorumlusunuz.

Tevbe kapısı sonuna kadar açıktır; çıkıp gençlerden yaşadıklarınızın ve yaptıklarınızın dinle ilgili olmadığını söyleyin ve özür dileyin.

Bu sizi küçültmez, ama belki gençlerin aklına “din sizin yaşadığınız değilse, nedir peki?” diyerek bir araştırma içine girmelerine ve doğru yolu bulmalarına vesile olur.

24 Mart pazar 2019. 13.36

(pazar eğlencesi)