Muhalefet ve Maskeli eş bölücüler, Cumhurun, 50+1 ile seçeceği Cumhurbaşkanının, Cumhura değil de kendilerine hesap verecek birisinin olmasını çok istiyor

‘Yuvarlak Masa’ etrafında toplanan muhalefetin liderleri ile kapı arkasında gizlenen siyaset maskeli eş bölücüler, Cumhurun 50+1 ile seçeceği Cumhurbaşkanının, Cumhura değil de kendilerine hesap verecek birisinin olmasını istiyorlar.

Hayalini kurdukları Cumhurbaşkanı; LGBT, PKK, FETÖ gibi terör örgütleriyle iyi geçinecek, AB ve ABD ye ‘Hah işte bu!. Aferin size!.’ dedirtecek, enerji havzalarımızdan, mavi topraklarımızdan ve medeniyet coğrafyamızdan bihaber, otur denince oturup, kalk denince kalkacak, ağzı var, dili yok, iradesiz, mülayim bir zat!..

Cumhurun istediği Cumhurbaşkanı ise;

Önce milletim, vatanım ve devletim diyecek, diğergam, “Biz bu dünyada milletin gücünün üzerinde bir güç görmedik, tanımadık.” diyen, ancak rüku da eğilen, dik durup diklenmeyen, dünyaca dinlenen, Libya’da, Akdeniz’de, Adalar denizinde uluslararası hukukun meşruiyeti gereği hak ve hukukumuzun gereğini yapan, sınırlarının dibinde bir terör devletinin kurulmasına müsaade etmeyen ve milletiyle hemhal olan, Cumhuriyet'ini muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için çalışan, yerli ve milli aynı zamanda dirayetli ve deneyimli bir Cumhurbaşkanı adayı.

Masa etrafında ve saklandığı yerden sesi gelen masa sakinlerinin, ülkenin ana sorunları ile ilgili sözleri temenniden ve devlet memurlarını tehditten öteye geçemiyor.

Yuvarlak Masa’nın muhalefeti; küresel sorunlardan ve toplum vicdanını rahatsız eden suçlar üzerinden ürettikleri negatif muhalefet tarzı ve gerçekleşmemiş mağduriyet için yaptıkları şovlarla, ihramlı fotoğraflar çektirip, cuma kılınacak camii adının ilanıyla, türbe ziyareti ve dahası da!.. Tebbet Suresi’nin amcası olan için indiğinden bi haber, İki Cihan Serveri ile kurulmaya çalışılan akrabalık savları ile gündemde kalmaya, oy devşirmeye çalışarak her yolu mübah görüyorlar.

Ülke ve insanımızın değerlerinden uzak mahfillerle, tarihi husumeti bulunan ve ‘Erdoğan sız bir Türkiye’ isteyen çevrelerle açıkça partner olduklarını gururla beyan eden muhalefet masasının sözcüleri “Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin.” anlayışlarını da her fırsatta açık seçik ifade ediyorlar.

PKK, LGBT, FETÖ, DEAŞ ve Altı+Bir ile kıtalar sakinlerinin istemedikleri, Türk İslam Dünyasının hadimi, mağdur ve mazlumların hamisi olan, Cumhurun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,14 Mayıs 2023 seçimlerinde Cumhurdan alacağı sonuçla bunlara dün söyledikleri; “Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş..” sözlerini tekrar söyletecek, istiklal ve istikbaline göz dikenlerle birlikte ‘iktidar arayanları her seçimde olduğu gibi Cumhur Yine Yenecek!..