Allah aşkına İşiniz gücünüz yok mu sizin mesela Müslümanlar ilim ve teknikte neden ileri gidemiyorlar, NEDEN?

Bir sen eksiktin sen de konuştun tam oldun.

Allah aşkına İşiniz gücünüz yok mu sizin mesela müslümanlar ilim ve teknikte neden ileri gidemiyorlar, insanlarımız neden hala cehaletin pençesinde kıvranıyor, gençlerimiz neden deizme kayıyor biraz bunlara kafa yorsanıza...

Cemaat şeyhine bakıyorum kadından bahsediyor, tarikat ağasına bakıyorum kadından bahsediyor, dinci geçinen ilahiyatçılara bakıyorum kadından bahsediyor, yoksa kadın insan değil de başka bir varlık mı, kadının okuması gelişmesi başarılı olması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor.

Bakın Arabistan'da hala cariye pazarları var insanlar parayla kadın satın alıyorlar, Yüreğiniz yetiyorsa bunun İslamı aykırı olduğunu, kadın satanların ahlaksız ve şerefsiz olduğunu hutbelerinizde anlatsanıza..

Filenin Sultanları Avrupa şampiyonu olmuş takılma başarılar dileyeceğine ve kızlarımıza övgüler dizeceklerine bacakları niye açık meselesini gündeme getiriyorlar.

Diyanet görevlisi Adnan Üstün "Bacağı, baldırı açık, 18-20 yaşındaki kızları 'Bilmem nerenin sultanı, milli takım' diyeceksin. Ayıptır" ifadelerini kullanıyor.

Diyanet İşleri Başkanı Sayın Ali Erbaş size sesleniyorum. Bir zahmet Türkiye'deki şu imamları bir gün Ankara'ya toplayın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin laik Türkiye Cumhuriyeti olduğunu hatırlatın. Laik yönetimlerde kimsenin inancına ve giyimine karışılamayacağını imam efendilere söyleyin de kendi kendilerine konuşup durmasınlar.

El Hak biz onların imamlığını da kıldığı namazları da tanımadığımız için onların söyledikleri bir kulağımızdan giriyor bir kulağımızdan çıkıyor. Atatürk ve cumhuriyete husumet besleyen imam benim gözümde hem hain hem de alçaktır.

Bu milletin fikirlerinden düşüncelerinden ve inançlarından elinizi ayağınızı çekin bakalım. Sizin göreviniz milletin bacağına baldırına laf söylemek değil, laik cumhuriyetin maaşını alan memurlar olarak vatandaşlarımıza namaz kıldırmaktır başka bir göreviniz yok.

Haddinizi aşıp da küstahça sözler sarf etmeyin artık.