Arkadaşlar önce aynaya bakıp" IYI Parti dün neredeydi bugün nerede "diyerek bir vicdan muhasebesi yaptıktan sonra bana her türlü soruyu sorabilirsiniz.

Bu başlığı duyan Bazı arkadaşlarımız "Ertuğrul Bey sizin IYI Parti ile ne sorununuz var"diyebilir.

Değerli arkadaşlar önce aynaya bakıp" IYI Parti dün neredeydi bugün nerede "diyerek bir vicdan muhasebesi yaptıktan sonra bana her türlü soruyu sorabilirsiniz.

Düne kadar İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasından su sızmayan Buğra Kavuncu'nun istanbul'dan belediye başkan adayı olması kime hizmet edecektir. Bırakın kararsız ve diğer muhalefet partilerinden oy almayı IYI Parti içerisinden de Buğra Kavuncu'ya oy vermeyenler olacaktır.

IYI Parti millet ittifakı'ndan ayrıldıktan sonra CHP ile hesaplaşma ve rövanş alma peşindedir. Ancak bu kadro ile bu niyetin gerçekleşmeyeceği açıkça ortadadır. Öyleyse hakkında fetö suçlaması iddiası bulunan Buğra Kavuncu'nun aday gösterilmesi Pensilvanya eksenli olabileceği gibi sarayın değirmenine su taşımak amacına da hizmet edebilir.

Ankara'da Mansur Yavaş'a destek vermemek AKP adayı Turgut Altınok'a yeşil ışık yakmak demektir Biz bu seçime bağımsız giriyoruz kendi adaylarımızla seçimi kazanacağız demek kendi kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir. Niyetiniz Neyse akibetiniz de odur.

IYI Parti'nin çıkardığı adaylardan desteklenmesi gereken iki önemli adaylıktan bir tanesi Adana belediye başkan adayı Ayyüce TÜRKEŞ diğeri Balıkesir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez'dir. Diğer büyük 5 şehirde yani İstanbul İzmir Antalya Ankara Mersin'de CHP'nin adaylarının kazanması AKP'ye karşı büyük bir zafer kazanmak demektir.

Özellikle Tarikat ve cemaatleri besleyen onlara bağışlar yapan AKP'li belediyelerin güçlü olduğu yerlerde alternatif muhalefet partilerinin desteklenmesi devletimizin ve milletimizin geleceği açısından da oldukça önemlidir.

Kanaatimce IYI Parti Bu seçimden sonra 8 şiddetinde bir depremle sarsılacak ve kayıplar verecektir. Lütfen bu sözümü bir yere not ediniz ve yanlış çıktığım takdirde hepinizden özür dilemeye hazırım.

Yerel seçimlerde AKP ve onun destekçileri mutlaka dizginlenmeli sandıkta bir ders verilmeli görüşümü bir kere daha ifade ediyor hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum.

Ertuğrul Kalafat