Başkan adaylarının kulaklarına küpe olacak altın değerinde tavsiyeler; seçilmelerine yetmese de inandırıcı olmaları halinde oylarını katlamalarına yetecektir.

Belediye Başkan adaylarının kulaklarına küpe olacak altın değerinde tavsiyeler; seçilmelerine yetmese bile inandırıcı olmaları halinde oylarını ikiye katlamalarına yetecektir.

bütün TYP'lilere kadro vereceğiz, kadro verdiğimiz typ'lilerin yerine on bin yeni TYP'li alacağız.

 konteyner kentlerde ve prefabrik evlerde kalan herkese 6 ay içerisinde maliyetinin dörtte birine kalıcı konutlar sağlayacağız ve 5 yıl boyunca elektrik su ve doğalgaz faturalarını biz karşılayacağız. Henüz doğalgaz bağlanmayan evlerin de aynı şekilde 5 yıllık odun ve kömür masrafları da yine tarafımızdan karşılanacaktır.

 boşalan konteyner ve prefabrikleri ihtiyacı olanlara ücretsiz tahsis edeceğiz ve gerekirse bağ evi olarak kullanmaları için vatandaşlarımıza yeni konteynerler getireceğiz.

memur olmayan her aileden bir kişiyi ihtiyacımız olmasa bile işe alacak ve gerekirse hiç çalıştırmadan maaş bağlayacağız.

 üniversiteyi kazanan bütün öğrencilerimize başarılarının karşılığı olarak teknolojinin son harikası olan birer cep telefonu hediye edeceğiz ve 5 yıl boyunca kullanacakları sınırsız internetle birlikte faturalarını biz ödeyeceğiz.

 Ayrıca üniversiteyi kazanan bütün öğrencilerimize aileleriyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde diledikleri yerde 15 günlüğüne tatil yapma imkanı tanıyacağız.

her vatandaşımızın yılda 3 kez olmak kaydıyla ankara-istanbul izmir-antalya gibi büyük şehirlere uçakla gidiş dönüş bilet masraflarını karşılayacağız.

 bütün emeklilerimize, ama bakın sadece emeklilerimize ücretsiz şehir içi ulaşım imkanı sağlayacak ve her mahallede ücretsiz yemek yiyecekleri lokantalar açacağız.

40 yaş altı bütün kadınlarımıza satmamaları kaydıyla üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu tektaş pırlanta yüzükler hediye edeceğiz.

bütün mahalle muhtarlarına, mahalle sakinlerini ağırlayacakları ve hizmet edecekleri ve bütün masrafların tarafımızdan karşılanacağı şark tipi döşenmiş 140 metrekareden müteşekkil köy evleri tahsis edeceğiz.

***

Memlekete gelince, memleketin sahibi devlettir arkadaşlar. Biz vatandaşlarımızın mutluluğundan ve refahından sorumluyuz.

Alt geçittir, üst geçittir, tüp geçittir, metrodur, tramvaydır, hastanedir, yoldur, okuldur, sudur sosyal tesislerdir, enkazdır, molozdur, imardır, plandır, yerinde dönüşümdür, estetiktir, mimaridir, şudur budur bize ne ya...

Her şeyi biz düşüneceksek, her şeyi biz yapacaksak deli dumrul vergileriyle ve fahiş zamlarla vatandaşın ümüğüne çöken devlete ne gerek var.

Koca ülkeyi har vurup harman savursunlar diye mi teslim etti kendilerine! Bunca yıldır keyfü sefa sürdükleri yetmedi mi?

Kemer sıkmaksa onlar sıksın biraz da.

Süslü arvat, hayırsız evlat gibi bizden aldıkları paralarla bir de bize sahiplik taslıyorlar.

Onlar vatandaştan aldığının karşılığını versinler yeter.

Biz vatandaşlarımıza ne yaparsak mutlu olurlar, ne yaparsak bizden razı olurlar, ne yaparsak daha rahat yaşarlar üzerine kafa yoruyoruz. Ve onları mutlu edecek plan ve projeler geliştiriyoruz...

Umulur ki vatandaşlarımız da kendileri için yapmayı düşündüğümüz hizmetlerden memnun kalmışlardır...

Gerisi kendilerine kalmış, takdir onlardan hizmet bizden...

Her şey Adıyaman için! Vatan için, bayrak için, ezan için!

Siz iyisi mi, şimdilik soğuk bir su için...

***

24 Şubat cumartesi / 12.05