Hak görünüp şerrin kılıcını sallayan o kadar çok parti var ki hangi birini sayayım.Adam parti kurmuş din tüccarlığı yapıyor, Adam parti kurmuş Türk düşmanlığı yapıyor

Eğer bir siyasi partide idealist ve namuslu insanlar dışlanıp esrarkeşler ırz, düşmanları baştacı ediliyorsa arkanıza bile bakmadan kaçın oradan...

Çünkü o parti vatana millete hizmet etmek için değil kardeşi kardeşe düşman etmek ve kaos ortamı yaratmak için kurulmuştur.

İsim vermiyorum sadece bir realiteden bahsediyorum.Etrafınıza bakınca böyle partileri zaten bolca göreceksiniz.

Hak görünüp şerrin kılıcını sallayan o kadar çok parti var ki hangi birini sayayım.Adam parti kurmuş din tüccarlığı yapıyor, Adam parti kurmuş Türk düşmanlığı yapıyor Adam parti kurmuş söylemleri milliyetçi ama eylemleri tutarsız ve dengesiz ne yaptığını bilmiyor.

Dürüstlüğün yerini kaypaklık idealistliğin yerini de menfaat almış,parayı veren koltuk sahibi oluyor parayı veren vekilllikte ilk sırayı kapıyor.Kibir ve enaniyet duygusu o kadar yüksek ki yol arkadaşlarına bile tepeden bakan genel başkanları görüyoruz.

ATATÜRK çizgisi terkedilmiş devrimler delinmiş ATATÜRK ağızlarda sakız gibi çiğnenip duruyor ama gönüller de yüce öndere sevgi sadakat yok.Narsist siyasetçiler yüzünden doğru yanlış birbirine karışmış siyah beyaz ile sarmaşdolaş hale gelmiştir.

Koskoca TBMM e seçilen vasat yetersiz insanlar yüzünden bahtımız bir türlü gülmemekte ve arzu edilen milli siyaset takip edilememektedir.

Gözler ve gönüller ATATÜRK siyaseti izleyecek adamları arıyor ama yok maalesef.ATATÜRK'ün tırnağı etmeyen adamlarla yönetilmek Kaderimiz olmuş demek ki...

Ertuğrul Kalafat