Kıymet ŞAHİN

Kıymet ŞAHİN

Tüm Makaleleri

Yazar

ANNE YASI, ACISI!

Fakat ne olursa olsun, eskilerin deyimiyle "kırk mum sönecek ama o kırk birinci mum, hep ateş topu gibi yürekte kalacak."

BENZEMEZ KİMSE SANA!!

Simit'in mucidi Kanuni’nin vezirlerinden Şemsi paşadır, padişah özel günlerde ramazanlarda halka dağıtırmış Avrupa ve Abd’ye kadar yaydık lezzetimizi, ünümüzü.

GÜVEN DUYMADIĞIM HER ŞEYE VEDA EDİYORUM..

Huzur kapladı içimi, güvendiğim sevdiklerimi düşünüp kutsadım onları. Kaçımız ihanetlerin ayazını yemişizdir, kaç kelebek ölmüştür saklı yalanlarda!

NE HALDEYİZ, NEREYE GİDİYORUZ?

Her gün, üçüncü sınıf olayları duymak hepimizi şaşırtıyor. Haberler bir felaket bu kadar kötüleştiğimizi görmek, insanın ruhunu etkilenmemek mümkün değil...

OYSA NE GÜZELDİK!

Öyle eczane, doktor bilmezdik. Dişimizi yorgan ipliğine bağlar, hunharca operasyon yapardık. Bir de gemici düğümüyle karın ağrısı! Bol şekerli ılık su içerdik.

KİBİR, İNSANI KENDİNE YABANCILAŞTIRIR!

Gözlerimizi açmak için kayıplar yaşamak zorunda değiliz. Yeterince derine bakarsak, her şeyin aslında ne kadar geçici olduğunu görebiliriz."

Kedilerin Sessiz ve Özgür Sevgileri...

Yaşadığım sürece neler öğreneceğimi bilmiyorum, yapmam dediğim şeyleri belki de yapacağım. Bazen güzel rastlantılar karar veriyor ya da zamanı geliyor,...

YOLUMUZ SEVGİDEN DAHA ÖTE (HİÇ)LİĞE

Aşklar havada, sevgi yürekteyken aşk ve sevgi arasındaki benzerliğin farkına vardı yediveren açan güller. Bugün, hem de bu sabah... Aşk, sen nelere kadirsin?

BİR BAŞKADIR SONBAHARDA GÜN BATIMI...

Doğanın en etkileyici tabloların sergilendiği hüzzama çıkan sessiz melodiler gibidir muhteşem güneş ufka yaklaştıkça gökyüzüm sarıdan kızıla pembeden turuncuya

DELİYİZ ÖYLEYSE VARIZ!

Deli olanlar bilir de, deli olmayanların da aklını kurcalayan şey; yaratıcılığın ve zekanın sınırlarını belirlemeyenlerin varlığı akıllılara karşı bir direnişi

Popup Beyaz.Net