Kıymet ŞAHİN

Kıymet ŞAHİN

Tüm Makaleleri

Yazar

BUGÜNDE GÜVENE ÇARPTI KALBİM !

Gönül sazımın tellerine bu güzel duygu vurdu, huzur kapladı içimi, güvendiğim, sevdiklerimi düşünüp kutsadım onları. Kaçımız ayazını yemişizdir ihanetlerin?

GÜNAYDIN ... SAHİ DENESEK Mİ?

Binlerce farklı dillerdeyiz, empati karması gökyüzü yüzünde asılı kalmış anlaşılamayan lugatın ara sayfalarında sararmış güllerindeyiz açılmadan sararmışız

SANANE, BANANE!

Geri zekalı model elbise giydirmeye çalışsan da, sevdiklerimi sevmem ulvidir. Sevdiğim kişiler ruhumun kaç köprüsünden sınavından geçti haberin var mı?

YÜREĞİNİZİN CÜMLE KAPISINA SELAM OLSUN...

Ailemize açılan yüreğimizin çilingiridir. Hele ki arkasında huzur ve güven varsa kendini sevmek en güzelidir. Açtığın kapı cümle kapısıysa önce aynada seyredersin

Sevmekse İnadına!

Kalbimi hiç terk etmemesi için sevme duygumu bizzat nefsimde duymuş olmanın hazzıyla, yani duygulanmaların hazırlıklarıyla ve İnadına seveceğim.

LÜTFEN ÇEKİYORUM (ENERJİNİ) GÜLÜMSE!

Biz zamlar yok iken de böyleydik, mutsuz ve gergin kaosla besleniyoruz. Her yerde tartışma yüksek ses, çok gülene deli denilen bir toplumdayız.

GÜNAYDIN KUŞLAR GİBİ UÇACAĞINIZ KEYİFLİ GÜNLERE...

Ebabil kırlangıçla karıştırılan sayıları az enteresan bir kuş baharları gelir kışın göç ederler sıcak yerlere ,çevik dik dinamik hızlı hareket ederler.

NEŞENİN DE, HÜZNÜN DE HAKKINI VERİN .

Nasıl güzel bir duygudur "teşekkür" etme duygusu. "Şükran" demeyi de coşkulu ve heyecanlı bulurum. Bir manası da "Gönül Borcu" olduğu için çok içli gelir bana

UĞURLAR OLSUN BASKETBOLUN EFSANE ARAP BİROL'U...

Sen hem de çok acele gittin bize bir sürü anılar bırakarak gözümüz gönlümüz yaşlı ve her yanımız yas içinde, sen nasıl güzel kalpliydin

İYİ PAZARLAR!

Sevmek bende içimdeki deli kadının şartlarındandır. Ya varız ya yokuz yada sevmem için sebepler bulurum, o yüzden pazarları sevimli uğraşlarım vardır.

Popup Beyaz.Net