Mehmet Kurtoğlu

Mehmet Kurtoğlu

Tüm Makaleleri

yazar

Arap halklarında az buçuk onur ve haysiyet varsa

Her bir aşiret reisi sözde bir devlet kurup Amerika ve İsrail'in şamar oğlanı oldular. Tarihte hiç aşağılanmadıkları kadar aşağılandılar.

İtrail Yakıp Yıkıyor

İsrail Gazze'yi uçaklarla yok edercesine bombalıyor. Yemen İsrail'i karadan bombalıyor İsrail Gazze'yi uçaklarla yakıp yıkıyor.

Dünya barışına İzrail, Amerika ve Avrupa engel

Filistin, Gazze, Lübnan katliamları Arap liderlerinin hain, Yahudi işbirlikçisi olduklarını gözler önüne serdi. Arap halkları liderlerine saygı duymuyor artık.

Mezhep Taassubu hakikati görmeyi engellemesin

Tweeter ve Facebook'ta bir video dolaşıyor. Videoda Hasan Nasrallah öldürülmeden iki gün önce Şii alim Nasrallaha seslenerek El Arabiya tv'de şöyle diyor:

İSA MEZARINDAN KALKSA BATI'NIN YÜZÜNE TÜKÜRÜR

Ürdün’ü Lawrence, Irak’ı Getrude Bell kurdu. Ajanların ve işbirlikçilerin kahraman olarak bilindiği dünyada bağımsızlık hareketleri terörizm diye bastırılır.

Napolyon Yazımdan

Carlyle kitabında “Avrupa’nın ilk tarihi dini, putçuluk olmuştur,” yazar. Avrupa’nın yalnızca dini putçuluğu değil, siyasi tarihinde de putçuluk güçlüdür.

Batı Kanonu var da niçin bir Doğu Kanonu yok?

Kilisenin üzerinde ittifak ettiği sonradan bulunan İncil parçaları yahut havari ve azizlerin yazmalarını kutsal kitaba dahil edilmesine kanon denilmiştir.

Bebek Yüzlü Aktör Alain Delon

Bir defa şöhret insanın kendini tanrı gibi hissetmesini sağlıyor. Kendisi bu duyguları taşımasa da hayranları onu yücelterek tanrı mesabesine çıkartııyor.

Antisemitizm Batı ve Siyonistler!

Batı'nın Batıcıların hayran olduğu Shakespeare bir antisemitik hem bir ırkçı! Hem de en koyusundan. Shakespeare'in ırkçı ve antisemitik olması beni rahatsız ediyordu.

Tek İslam üç farklı anlayış

Arap İslam'ı fiziki/kabuk islam'dır. Araplar çöldeki zor yaşam koşulları altında olduklarından daha çok İslam'ın emir ve yasaklarını öncelemiş,

Popup Beyaz.Net