Hakkı Şafakses

Hakkı Şafakses

Tüm Makaleleri

köşe yazarı

HZ.ADEM’İN YAŞI VE GÖBEKLİTEPE!

Tek tanrılı din anlayışının ilk tapınağı putsuz ve toplu ibadet yerleri ile göbekli tepede ortaya çıkmıştır. Hem de Hz. İbrahim’den 8 bin yıl öncesin de.

ATEİST VE DEİST TÜREDİLER !

Son yıllarda sosyal medya üzerinden din ile ilgili imani ( soyut-keyfiyet ) ve ameli ( somut- kemiyet-uygulamalar ) üzerinde yoğun tartışmalar yapılmakta.

AB’ YE DERS DERS VERİLEBİLİR!

İşin şakası yoktur. Artık bu ceza ile Almanya’nın AB’ ile işbirliği içinde Avrupa'daki Türklere huzur vermeyeceği onları tahkir ve tahrik edeceği açıktır.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI BAŞLAYINCA !

Dosyası ayrılan şüpheliler hakkında yeterli delil ortaya çıkınca yeni sanıklar ile davanın seyri değişebilir. Bu ihtimalin kapısı her zaman açık bırakılmış.

KORAY AYDIN'IN İSTİFASININ ANLAMI

Kurucusu oldukları partide iki ülküdaşın omuz omuza mücadele etmediği siyaset dünyasında siz Türk milliyetçilerini hangi birliğe çağırabilirsiniz?

BU BENZETME OLMAMIŞ SN.TOLGA AKALIN !

Rahmetli Ali Güngör ile vefatına kadar 40 yıldır tanıyan ve belli dönmelerde birlikte çalışma gururunu taşıyan bir kardeşi olarak bu benzetmeden rahatsız oldum.

AŞIRI SAĞCILIK (!)

Aşırı sağcılık (!) diye bir siyasi tanımı niçin devletin resmi, ajansı televizyonu dahil bir çok medya unsuru ve yazar, çizer yorumcu ısrarla kullanmakta ?

EDOĞAN AKŞENER GÖRÜŞMESİ !

siyasette çok basit ve sade sebeplerle yapılan bazı görüşmelere atfen komplo ihtimalleri üzerine konuşmayı seven bir medyamız ve boş siyaset esnafımız var.

İBRAHİM DOĞAN AĞABEY !

İbrahim Doğan abi de bu değişmeyen kaderi yaşadı ve Ülkücü Hareketin ilklerinden olduğu için ülkücü hareketin karşısında olanların ilk hedefleri arasında yer aldı

GEZEN TAVUK YUMURTASI ŞAKASI !

AB uyum sürecinde açılan 12. fasıl gereği “gezen tavuk” çiftliği kurmak ve yumurta üretimi yapmak yasaktır

Popup Beyaz.Net