Gaye Erkan hanımefendi Adıyamanlı hemşerilerimize para dağıtmak üzere Adıyaman Ticaret Sanayi odasında bir toplantıya katılıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hanımefendi bugün değerli Adıyamanlı hemşehrilerimize para dağıtmak üzere! Adıyaman Ticaret Sanayi odasında düzenlenen bir toplantıya katılıyor.

Dağıtılacak olan para Merkez Bankası'nın imkanları ölçüsünde değil değerli hemşehrilerimizin ihtiyaçları oranında belirlenecek.

Değerli hemşehrilerimizin ellerini korkak alıştırmamaları ve akıllarına gelen en uçuk rakamı (1 milyon doları aşamak kaydıyla) söylemeleri yeterli.

Değerli Merkez Bankası başkanımız Hafize Gaye Erkan hanımefendiye Adıyaman'a yapmış olduğu bu pozitif ayrımcılıktan dolayı teşekkür ediyoruz.

Hani gün gelir bu iyiliği karşılıksız bırakmayız desek de yalan olur. Bu aralar ne bulsak alıyor, nerede bir fırsat varsa yararlanmaya çalışıyoruz.

Değerli merkez Bankası başkanımıza buradan adıyamanlılara yapmış olduğu analıktan dolayı ( Çünkü devletin babalık yaptığını hiç görmedik) hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Partisi önemli olmaksızın Belediye Başkanı adayımız olması durumunda her türlü desteğimi buradan deklare ediyorum.

Değerli Adıyamanlı kardeşlerin biliyorum sizin gönlünüz tok ama lütfen bu fırsatı kaçırmayınız. Hazır Merkez Bankası başkanımız 3 Tır dolusu parayla gelmişken lütfen Ticaret Sanayi odasına uğrayıp ihtiyacınız kadar olanı alınız. Kağıt kürek gerekmiyor, kefil mefil gerekmiyor, hatta imza atmanız bile gerekmiyor. Uğramanız ve çanta dolusu parayı almanız yeterli...

Giderken trafik kurallarına uymayı ihmal etmeyin. Haybeden geldi diye de paranızı çarçur etmeyin!

Biliyorsunuz israf haramdır...