"Ne mutlu Türküm diyene" sözü Türkiye'nin kuruluş felsefesidir. Türkiye'yi yönetenler "Her şey Türk'e göre Türk tarafından" sözünü Şiar edinmelidir.

Mustafa Kemal Atatürk istiklal mücadelesi verirken Anadolu'daki  etnik bölücülerin değil Türk'ün hakkı ve hukukunu ters etmiştir.

"Ne mutlu Türküm diyene" sözü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş felsefesidir. Ülkede ne kadar Arap Çerkez veya başka halklar yaşarsa yaşasın Türkiye'yi yönetenler "Her şey Türke göre Türk tarafından" sözünü Şiar edinmelidir.

Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'nin altı oklarından bir tanesi de Türk milliyetçiliğidir. Türk milliyetçileri bu devletin sigortası ve bu milletin güvencesidir. Türk'ün hakkı ve hukukunu zedeleyerek etnik Bölük yapanlar ya kafadan kontaktır veya özel yetiştirilmiştir ajanlardır.

Görünen odur ki CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel milliyetçiliğin M'sine bile sahip değildir. Türk milleti yerine türkiyelilik kavramını öne çıkaran Sayın Özgür Özel CHP'ye oy veren milyonlarca vatandaşımıza hayal kırıklığına uğratmış ve böyle siyasete lanet olsun sözüne muhatap kılmıştır.

Maya bozuk olunca ekmek de bozuk olur. Özgür Özel'in bundan sonra siyaset üzerinden nemalanmak için her türlü taklayı atacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Özgür ÖZEL sadece kendisinin değil CHP'nin de mezarını kazmıştır. Ilk defa tarihi bir fırsat yakalayan Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel sayesinde yapılacak ilk seçimde yüzde 15'in üzerine çıkamayacaktır. Özgür Özel hem Atatürk'e hem de CHP'ye hizmet edenlere ihanet etmiştir.

AKP iktidarından sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlatan Özgür Özel yakında Rumlarla tabak kırıp sirtaki oynarsa hiç şaşırmayın.
Ne de olsa o Türk vatandaşı değil Türkiye vatandaşı...

Ertuğrul Kalafat