Fethullah Doğala

Tüm Makaleleri

Fethullah Doğala

yazar

BUNU NASIL BİZE YAPABİLDİN ?

“Sen bize bunu nasıl yapabildin?” Bu soru, karşımızdaki kişinin şaşkınlığını ve hayranlığını ifade etmek için sıkça kullandığı bir ifade haline geldi.

Zeka mı, Ahlak mı?

Ahlak. Müşteriyi kandırmayı “ticari zeka” olarak adlandırmak, halkı kandırmanın “siyasi zeka” olarak algılanması, bu durumu iyice gözler önüne seriyor.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan’da, milyonlarca çocuk Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara armağan ettiği özel bir günü kutlar.

“İKTİDARIN ÖZÜ”

İktidar sahiplerinin, hizmet etme amacıyla, alçakgönüllülükle ve ahlaki değerlere bağlılıkla hareket etmeleri gerektiğini vurgulamak kaçınılmazdır.

ÇİN’İN TİCARETTE YÜKSELİŞİ

uyguladığı serbest piyasa reformları, düşük maliyetli işgücü ve büyük ölçekli üretim kapasitesiyle Çin, küresel ticaretin merkezi olma yolunda hızla ilerledi.

“ İSMİ GİBİ GÜZEL MEMLEKETİM İDİL ”

Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan, tarihi derinlikleri ve kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan bir ilçe olan İdil, Şırnak iline bağlıdır

KANAL İSTANBUL NEYİN PROJESİ ?”

Ülke gündemini meşgul eden konulardan biri olan Kanal İstanbul projesi, tartışmaların odağında durmaya devam ediyor.

"BİR BABANIN GÖZYAŞLARI"

Sabahın ilk saatlerinde gitmiştim. Kimse yoktu ortalarda. Bir anne ve küçük kızı vardı. Alışveriş yaparken anne ne alsa bir kağıda yazıyordu

DİZİLERİN DEĞİŞEN ROLÜ “AİLEYİ KORUMA ÇABASI”

TV dizileri sadece eğlence aracı olmaktan çıkıp toplumu şekillendirme gücüne sahip önemli bir araç haline geldi

MURAT KURUM VE TURKTRADE PRO PLATFORMUN GİZEMİ

Geleneksel finans düzeninde siyasetçiler, ekonominin kontrolünü ellerinde tutarlar. Ancak yeni ve yenilikçi platformlar, bu kontrolü sarsabilir

Popup Beyaz.Net