Ramazan ayının son günlerine doğru yaklaşırken, manevi bir atmosfer içinde bulunuyoruz. Bu ay boyunca sabır ve şükürle dolu günler yaşadık.

“RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİ BEREKET VE SEVGİ”

Kıymetli Okuyucular,

Ramazan ayının son günlerine doğru yaklaşırken, manevi bir atmosfer içinde bulunuyoruz. Bu ay boyunca sabır ve şükürle dolu günler yaşadık. Dualarımızla Rabbimize yakardık, O’nun rahmetine erdik. Arife günü geldi çattı ve yüreklerimizi manevi bir huzur kapladı. Bir yıl boyunca yapılan ibadetlerin zirvesi, bu mübarek gün içimizi aydınlattı.

Ramazan’ın son günlerinde, manevi değerlerimizi hatırlayarak, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir dünya için dualarımızı sürdürelim. Arife günü, kalplerimizin temizlendiği, dualarımızın kabul edildiği bir gün olsun. Birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirelim, sevdiklerimizi kucaklayalım ve birbirimize olan sevgimizi hissettirelim. Rabbimiz, bizleri affetsin ve bir sonraki Ramazan Bayramı’na sağlık ve huzur içinde kavuştursun.

Oruçlarla arınırken, nefislerimizi terbiye etme fırsatı bulduk. İftar sofralarında sevdiklerimizle birlikte dua ettik, birlik ve beraberliğin simgesi olan Ramazan’ı doyasıya yaşadık. Arife günü ise dualarla donandı, kalplerimizde sevgiyle eridi her nefes.

Bu özel gün, manevi bir atmosferin hakim olduğu bir zaman dilimidir. Duaların, zikirlerin ve sadakaların en fazla değer kazandığı an, Arife günü mübarek bir gün olarak bilinir. Sevdiklerimizle bir araya gelerek, kalplerimizi birbirine yaklaştırdık. Ramazan Bayramı’nın özlemiyle dolu dualar, semaya yükseldi, gönlümüzde bir çınar gibi salındı.

Ramazan Bayramı, müslümanlar için bir zaferin ve sevginin bayramıdır. İnsanların birbirlerine sevgiyle yaklaştığı, dostlukların pekiştiği bir zaman dilimi burasıdır. Birlikte iftar yapmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Arife günü dualarımızın kabul olacağına inanarak, Rabbimize yalvardık ve yalnız O’na sığınıp yöneldik.

Kalplerimizi sevgi ve hoşgörüyle doldurarak, birbirimize olan bağlarımızı güçlendirelim. Ramazan Bayramı’nın getirdiği huzur ve mutluluğu, her zamankinden daha fazla paylaşalım. Bu bayramda, sevdiklerimizi kucaklayarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim. Rabbimizden, dualarımızı kabul buyurmasını ve bir sonraki Ramazan Bayramı’na erişmemizi niyaz edelim.

Son olarak, tüm okuyucularımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Dualarımızla semaya yükselirken, Rabbimizden bütün insanlığa huzur ve barış diliyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Rabbimiz bizleri bir sonraki Ramazan Bayramı’na eriştirecek olan şerefli günlere kavuştursun inşaALLAH.   AMİN 🤲

09/04/2024
Fethullah DOĞALA
Saygılarımla,