Adıyaman Belediyeler Birliğimizin düzenlemiş olduğu 4. İstişare toplantısı İlçemiz Samsat'ta yapıldı. Samsat belediyemiz ev sahipliğinde yapılan istişare toplantımız vesilesiyle, belediye başkanlarımızla yoğun fikir alışverişlerinde bulunduk.

Samsat Belediyesi olarak bitirdiğimiz projeleri, devam etmekte olan projeleri, meslektaşlarımıza gösterme fırsatı bulduk, yapacağımız ve yapmayı düşündüğümüz projeler hakkında bütün katılımcılara bilgiler verdik.

 Biri birinden tecrübeli belediye Başkanı meslektaşlarımı Samsat'ta konuk etmenin vermiş olduğu onursal mutlulukla beraber, onlardan çalışmalarımız hakkında güzel sözler duymak, geri bildirimler almamız beni ve bütün mesai arkadaşlarımı mutlu etti.

Adıyaman belediye başkanlarımız Adıyaman'da ilk defa Samsat’ta yapılan Ziplayn ve Dev salıncak projemizi hem gördüler, hem de kullanarak baraj suları üzerinde heyecan yaşadılar.

 İlçemiz Samsat'ın eşsiz güzelliklerini tekne turuna katılarak izlediler. Samsat’ın tarihinden bugüne taşıdığı bütün lezzetleri tattılar.

Bir önceki Belediyeler Birliği toplantımızda ülkemizde bir ilk olacak ve uygulaması Adıyaman'da olacak sokak hayvanları ile ilgili, Samsat Belediyemizin birliğimize sunmuş olduğu proje kabul edildi, bunun üzerine tüzük değişikliğine gidildi. Bu projeyle yapılacak olan çalışmaların Adıyaman’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 Samsat Belediyesi olarak önerimizle büyük bir değişime öncülük edecek bir çalışmaya dönüşmesine desteklerinden ötürü, Birliğimizin Başkanı Süleyman Kılınç’a ve Birlik Üyesi olan bütün başkanlarıma çok teşekkür ediyorum.

Samsat’ta yapılan birlik toplantısına yoğun mesailerine rağmen katılan Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Süleyman Kılınç’a,

Gölbaşı Belediye Başkanı Sayın İskender Yıldırım'a

Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç'a

Sincik Belediye Başkanı Sayın Mehmet Korkut'a

Balkar Belediye Başkanı Sayın Orhan Orhan'a

Bölük Yayla  Belediye Başkanı Gaffarı Akkuş'a

Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan'a

Şambayat Belediye Başkanı Sayın Nejdet Arıca'ya

Çakırhöyük Belediye Başkanı Miktat Çetin'e

Yayla Konak Belediye Başkanı Abuzer Aydın'a

Birlik Genel Sekreteri Sayın Ebubekir Fırat’a

ayrıca katılamayan ancak bize her anlamda destek olan Belediye Başkanlarıma teşekkürlerimi sunarım