20 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ileri görüşlülüğü, cesur kararları ve lider kişiliği sayesinde bu hedefimiz büyük bir ivme kazanmıştır.

Büyük Türkiye Yüzyılı

“Büyük Türkiye” hayalimiz geçtiğimiz yüzyılda savaşlar, darbeler, terör belası vb olaylar ile bir miktar gecikmiş olsa da son 20 yılda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ileri görüşlülüğü, cesur kararları ve lider kişiliği sayesinde bu hedefimiz büyük bir ivme kazanmıştır.

Liderimizin ülkemize kazandırdığı yeni vizyon ile hedeflerimiz bir bir gerçekleşmekte, yapılan çalışmalarla bu hedeflere yepyeni ve daha büyük hedefler eklenmektedir. Örneğin 20 yıl önce savunma sanayiinde bu kadar ileri gidebileceğimizi kim hayal edebilirdi ki?.

Savunma sanayinde yaptığımız çalışmalarla ülkemiz yeni yüzyıla girerken; kendi insanına olduğu gibi dünya mazlumlarına da umut olmaya devam etmektedir.

TÜRKİYE YENİ YÜZYILA MUHTEŞEM GİRİYOR

Büyük Türkiye Devleti milli teknoloji hamlesi, milli sanayi hamlesi, millî enerji hamlesiyle ve daha bir çok projeyle yeni yüzyılına muhteşem girerken, bizlerin de büyük devletin birer parçası olarak muhteşem hazırlanmamız elbette kaçınılmazdı.

“Büyük Türkiye’ Yüzyılına girerken bizde Samsat Belediyesi olarak; AFAD konutları, sosyal konutlar, kamu hizmet binaları, alt yapı, üst yapı, ilçeye doğal gaz getirilmesi, düzenli tarımsal sulama, Recep Grup İçme Suyu, Samsat Taplaması, Sahabe külliyesi vb yatırımlarla başta Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimizin de destekleriyle Büyük Türkiye Devleti vizyonuna yakışır yatırımlar yaptık, yapmaya devam ediyoruz.

 AK Parti Belediyeciliği “Sosyal Medya” belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliğidir. Emek vermeden, icraat gerçekleştirmeden, eser üretmeden vatandaşın kalbine girilemez. İşte bu sebeple “Sosyal Belediyecilikte de öncülerden olmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.

Halkın hakkını halka hizmet olarak direk şekilde veriyoruz. Samsat Belediyesi olarak bebeklerimizin dünyaya ilk gözünü açmasıyla "Hoş Geldin Bebek Paketi" dağıtıyoruz. Ana Sınıfı, ilkokul, ortaokul, lise ve hazırlık öğrencilerine çeşitli ayni destekler verirken, üniversite öğrencilerimize de burs veriyoruz. İstihdam sağlıyoruz.

Evlenecek çiftlerimize bindallı, gelinlik ve düğün salonu hizmetlerini ücretsiz veriyoruz. Sosyal marketimiz sayesinde giyim ve gıda desteği sağlıyoruz. Kadınlarımıza istihdam artırıcı destekler sunarken çiftçilerimizi ve üreticilerimizi de unutmuyoruz.

GENÇLERİMİZE SOSYAL ALANLAR AÇIYORUZ

Gençlerimize sportif faaliyetleri için alan açıyoruz. Evde bakım hizmetleri, hastane ulaşım desteği, ilçe merkezimize ek olarak köylerimize de çöp toplama hizmetleri veriyoruz. Belediyemizce engelli, yaşlı, gazi ve şehit ailelerimize pozitif ayrımcılık sağlıyoruz.

Vatandaşlarımızın kullanımına ücretsiz olarak sunulmuş modern bir taziye ve kültür evimiz var. Bu yaz Samsat Baraj Park alanında zipline, dev salıncak, gezi teknesi, deniz bisikleti aktivitelerini bölgemiz halkına ücretsiz sunacağız.

Lavanta bahçemiz mevsiminde ilçemizi ziyaret eden misafirlerimize ayrı bir güzellik sunmakta. Bu güzellikleri yeni kuracağımız gelincik ve papatya bahçeleri ile taçlandıracağız. Turizm yatırımlarımızın yanı sıra ticari yatırımlarımız da hız kesmeden devam etmekte. Esnaf ve zanaatkârlarımız için küçük sanayi sitesi ihdas ediyoruz.

Hedef Büyük Türkiye Devleti ise; bize de büyük görevler düşmektedir. Unutmayın kalkınma yerelde başlar. Büyük Türkiye Devleti olarak yeni yüzyıla girerken tüm halkımız için sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Devletimiz için gücüne güç katarak yoluna devam etmesini ve ilelebet yaşamasını diliyorum.

HOŞ GELDİN BÜYÜK TÜRKİYE YÜZYILI, HOŞ GELDİN 2023